Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 黎緊星期五係唔係一係catwoman, 一係就Hulk 開訂?

唔係啩。邊使甘貴呀??
cavslbj 發表於 2-8-2012 07:47 AM

起碼都同iron monger 同價啦,都有返咁上下大,加上可能變可動
以為你隻隻都儲兩隻Tim.....
cavslbj 發表於 2-8-2012 07:46 AM

一定唔係la~~~~~~~~~
:shy:
起碼都同iron monger 同價啦,都有返咁上下大,加上可能變可動
joshuakit 發表於 2-8-2012 12:34 PM

monger $3xxx, 我估ED209都係差唔多價....隻Hulk過緊2千...
第一次期待ht既女性figure,:handshake: 快d出
hulk應該要趕緊工改頭換面中,所以今個星期同下個星期都好難開到訂lu!!
catwoman 聽人講動漫果隻已經係大貨,所以D兩個星期應該有望啦!
可能爆冷~~X-Men: First Class開訂
chiman0123 發表於 1-8-2012 04:45 PM

呢隻放棄!
回復 121# jackie1011

係大貨咪即是有現貨買,唔使訂?
唔合理wow
回復 123# andrew_wongyk
sorry!師兄!大辦至岩!:71:
回復  andrew_wongyk
sorry!師兄!大辦至岩!
jackie1011 發表於 2-8-2012 07:29 PM

仲好,慳返,太樣衰
所以好多師兄話,如個係咁既樣就pass,但係好多batman fans係想儲齊一套,買唔到就會好可惜!
catwoman 聽人講動漫果隻已經係大貨,所以D兩個星期應該有望啦!
jackie1011 發表於 2-8-2012 07:11 PM

can mask be removed ??
回復 127# cavslbj

唉,你話呢 hahahahahhha
回復 131# cavslbj
冇呀~唔岩口味 ,貓女先係我杯茶:D
E神大把貨。睇mark 7就知。。
cavslbj 發表於 2-8-2012 09:24 PM

日日捱方包,,,,你唔知ja>...:help: