Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 黎緊星期五係唔係一係catwoman, 一係就Hulk 開訂?

我想問動漫3寶 ,
係咪之後都有普通版HT門市有得訂 ???
HULK ....可能
但未必會入
同入隻不可動既大膠公仔無分別
派左隻nick比我先啦!!!!!:63::63::63:
回復  denniskwong

hulk 做到個個神緒......我收貨了!!!只要價錢唔好亂咁黎!!!
alan1128 發表於 1-8-2012 04:47 PM

咁貴而咁差可動...買舊膠冇分別...睇下正式公布點先啦~~
我諗應該冇野開訂,呢個星期留番俾冇去動漫D師兄訂野先啦。
kafai1978 發表於 1-8-2012 04:37 PM

應該都係!!~~~~~~~~:o
如果可動性低, 唔值高價錢.
之前為左儲avengers,hulk就買硬,不過見到實物,就軟晒
好似話今次係樣辨,之後會改成可動
回復 22# joshuakit

头先睇milk都系gum讲
回復 23# bunchan

影張相黎睇下呀!!!
回復 24# alan1128

上"面书"睇拉~~~~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  denniskwong

hulk 做到個個神緒......我收貨了!!!只要價錢唔好亂咁黎!!!
alan1128 發表於 1-8-2012 04:47 PM

有人話如果二牛半都抵,如果依個價,我不如買1/4 BATMAN。
有人話如果二牛半都抵,如果依個價,我不如買1/4 BATMAN。
khwong67 發表於 1-8-2012 06:15 PM

who say that..... can almost buy a Batmobile with this price already.....
khwong67 發表於 1-8-2012 06:15 PM

可能有人會覺得8牛都ok,但我覺得而家果隻只值1牛