Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 黎緊星期五係唔係一係catwoman, 一係就Hulk 開訂?

i thing...not this 星期五
放下假都得呱?:68:
嘩如果今日開猫女或俠醫的話又會排到去米蘭站了。
有動漫第一日的經歷之後,排隊就唔玩喇!:ar:
希望晤好排队啦。。以前买HT都晤系gum la...世界变啦。 :56:
頭像被屏蔽
講真∼∼個辦仲有改善位,聽聞話係大辦,希望唔係啦∼∼
好失望GA MA∼
cavslbj 發表於 3-8-2012 07:50 AM

可能HT唔會改啦:unhappy:,因為已經被HT睇死有部分人(可能只得我:()買左返去會放她係batpod上面,拮高個pat pat向出display:35:,根本見唔到個樣!
(嘻嘻,講笑勿插!):shy:
可能HT唔會改啦,因為已經被HT睇死有部分人(可能只得我)買左返去會放她係batpod上面,拮高個pat ...
monchii 發表於 3-8-2012 11:28 AM

如果唔改下咁我擺BW 上batpod 算了~~~~:34:
如果唔改下咁我擺BW 上batpod 算了~~~~
kevinwong4ever 發表於 3-8-2012 11:30 AM

Big Big, Good idea!!:DD
Big Big, Good idea!!
monchii 發表於 3-8-2012 11:33 AM

再唔係出貨之後買個眼罩扮CW都好~~~:he:
再晤系放Alice上去啦。。。个pat够大。。wakakkakaka
回復 185# cavslbj

之前订野晤洗排队ga..
回復 191# cavslbj

应该系出过事,我无买,晤系太清楚
無辦法∼∼矛頭次次都指住你∼∼
cavslbj 發表於 3-8-2012 07:47 AM

點解會咁.......:help:
回復 193# bunchan

個樣衰到無朋友