Toysdaily 玩具日報

查看: 9918|回復: 13

[活動展覽] 英雄好去處!HEROCROSS!!今期主題BATMAN!!

上星期參觀了尖沙咀一間新店,
是玩具XCAFEX服裝的混合體!
而幕後主腦86HERO HENRY 說這是一間會換主題既店,今次就先同華納BATMAN夾(食住BATMAN 第3集個勢)
下次可能是另一個HERO呢,就同大家一齊參觀下啦∼

重口味的BATMAN ﹠ BANE攪枕.....(邊個同BANE一齊瞓?)

BATMAN系主題玩具展區

1:1雕像及半身像

精品類

比較罕見既ARKHAM CITY GAME1:1

古天樂咪玩呢D囉......

服裝部

童裝都有!

貓女

餐飲部

如果行開尖沙咀不妨去參觀下啦∼
https://www.facebook.com/herocross2012

Shoplist:Herocross /尖沙咀活方商場地庫38號 / 2366 9060
Thx Dick 大大介紹~!
正,真係帶活活方呢!聽日出發!
very nice place! haven't try their coffee!
去蘭芳園嘆茶時,:71: 順道睇睇
i remember they also feature avenagers previous?
多謝分享~搵日同另一半去睇下先~:61:
邊有咁正架, 去望下先, thanks thanks
Good news,可以睇野又可shopping,仲可以嘆下咖啡,正 !
多謝Dick.Po兄的好介紹
要去朝聖一下:handshake:
時常都有去尖沙咀,偏偏活方個位就好幾年都冇去.........
Thanks! It really seems a nice place for all Ching
前排去過, 唔洗入場費真係必去
想帶埋女友去
開到幾時呢唔知