Toysdaily 玩具日報

查看: 14729|回復: 23

[分享討論] 人氣動漫模型玩具最強折扣攻略

本公司將於海港城展銷集舉行《人氣動漫模型玩具最強折扣攻略》
多款模型、Tamashii、積木及Hello Kitty玩具勁減發售

日期  :2014年4月16日至2014年4月21日
營業時間:11:00a.m. - 08:00p.m.
地點  :尖沙咀廣東道7號九倉電訊中心5字樓

更多抵爆優惠未能盡錄,萬勿錯過!

每日精選皇牌抵爆優惠

$5一次,$10三次扭蛋任取 (詳情請到會場查詢)

大量$100任選抵爆Item,不能盡錄,請到現場參觀選購

買滿指定金額,仲會送你精美禮品一份
呢個價都算Okay喎
但是九成都係死貨呢:34:
扑魂Hi-nu可以諗諗
終於認"本公司"唔再係問"今年復活節有開倉嗎?":x
連自己公司官網都懶得幫手宣傳, 呢個PROJECT的負責人在公司都應該幾悲
連自己公司官網都懶得幫手宣傳, 呢個PROJECT的負責人在公司都應該幾悲
redfish 發表於 16-4-2014 02:41 PM

不能同意更多...
:71:
我真係好鬼憎d標價方式!
最eye catching既價竟然係慳既價
雖然已經唔係第一次。。但真係睇一次火一次

視覺上呃到人∼然後人地後尾發現 “車,原來係慳既價“
某程度上你可能呃到人上去買野
但就因為咁可能令到人覺得公司信譽唔好,值得?

香港做生意既人係咪都係咁短視??
頭像被屏蔽
多謝資訊.....可惜少去尖沙咀...:77:
我真係好鬼憎d標價方式!
最eye catching既價竟然係慳既價
雖然已經唔係第一次。。但真係睇一次火一次

...
tdpl2620 發表於 16-4-2014 02:58 PM

like! 的確很反感:67:
d原價都幾堅呢..................{:1_222:}
won't go lu....................
垃圾場賣垃圾.................
終於認"本公司"唔再係問"今年復活節有開倉嗎?"
yugi 發表於 16-4-2014 02:29 PM

新年瑞記會唔會開倉 ?
如題 , 有冇大大收到風 ? 想去睇下有冇平野執 .....

油塘大本型瑞記攤位
今日經過油塘大本型見到個好大o既攤位o係地下中庭度 , 埋去睇去啦 .. 見到其中一個人張單 , 原來又係瑞記 ..
冇乜驚喜 , 但係真係幾想買隻白星公主 , 巴打們知唔知 $80 o唔ok ?

今年中秋瑞記唔開倉喇 ?
往年都係咁上下時候搞開倉 , 今年好似冇哂聲氣咁o既 ?
今日出開青衣 , 收到張傳單 , 應該係瑞記開倉。

:DD:DD:DD:DD:DD