Toysdaily 玩具日報

查看: 9208|回復: 28

[玩具攝影] MT破壞者綠色版等体大图一张

MT破壞者綠色版! 黃色我都未影完, 綠色版又來.
這次用大BOXSET方式推出, 並修正了黃色版的一此不足問題, 最特別是追加了可開口及戴眼鏡的新頭部, 完全更改了#車#臂的設計和玩法, 還有其他一些細部都得到了修正.
而BOXART及說明書都十足超合金魂風味, 我就好喜歡, 系一套誠意十足的升級版!

回復 1# mr.elljay

加D对比图

Thanks sharing:71:
綠色修正左d問題, 但上色好似黃色比較detail:?
睇相我覺得黃色靚d :shy:
頭像被屏蔽
正到無朋友:no:價錢貴到嘔:die:
Really wanna get it and let's visit MK this Thursday.  :shy:
Really wanna get it and let's visit MK this Thursday.
Douglas.M.Saint 發表於 1-8-2012 12:41 PM

MK 有玩具店有現貨賣嗎?:handshake::handshake:
MK 有玩具店有現貨賣嗎?
幾何 發表於 1-8-2012 01:10 PM

有機!特別係現時点!
成生千銀,太貴………"~"
有機!特別係現時点!
Douglas.M.Saint 發表於 1-8-2012 01:27 PM

GREAT~~~有時間都走去睇睇先...thx:64:
有機!特別係現時点!
Douglas.M.Saint 發表於 1-8-2012 01:27 PM

好彩今日睇到師兄留言話出o左,:@
我一放工即刻出去拎o左盒綠色巨人返屋企 :$
Thank you :shy:
好彩今日睇到師兄留言話出o左,
我一放工即刻出去拎o左盒綠色巨人返屋企
Thank you
王者J 發表於 1-8-2012 11:33 PM

IN'S POINT 真係有得賣? :Q
回復 13# 幾何

之前見現時有舖有得訂,不過應該無現貨了!
MT破壞者綠色版! 黃色我都未影完, 綠色版又來.
這次用大BOXSET方式推出, 並修正了黃色版的一此不足問題,  ...
mr.elljay 發表於 30-7-2012 11:38 AM

隻野膠唔膠?