Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mr.elljay

[玩具攝影] MT破壞者綠色版等体大图一张

隻野膠唔膠?
bsinsan 發表於 2-8-2012 01:43 AM

9成9膠~
黃色都幾型,但綠色順眼d:love:
有tfc就唔入這隻了:78:
IN'S POINT 真係有得賣?
幾何 發表於 2-8-2012 12:54 AM

因為我之前已訂o左的,
但就唔知佢有無現貨賣:64:
頭像被屏蔽
回復 18# gantz414

In's 現貨幾錢啊?
頭像被屏蔽
因為我之前已訂o左的,
但就唔知佢有無現貨賣
王者J 發表於 2-8-2012 07:50 AM

OIC...THX :64::64:
回復  幾何

之前見現時有舖有得訂,不過應該無現貨了!
bsinsan 發表於 2-8-2012 01:39 AM

IC....THX :64::64::64:....
我淘果盒前日到貨,貴過in's dd, 但只係等咗 24小時
gantz414 發表於 2-8-2012 10:19 AM

大大....唔該可否pm 個淘寶買家個名我? thx...:64::64:
回復 20# gantz414

Gantz big big, could you also PM Taoboa's name to me? And also In's Shop's name~!
Many many thanks!! :64::64::64:
成只都膠~~~~~~~~~~~~~
總之質感好過孩記~
anyone interested in doing group buy???
真係好正!! 個人認為maketoys 設計和心思上係好過TFC 好多!! 有自己既Style. 能做出建造派狂妄既形格!  之前很怕他們難產, 推出不到, 因頭啖湯已被人佔據, 未必多人願花$買多個建造派!! 慶幸看了這個post, 才醒覺已推出了, 急不及待在淘寶弄返個!!
之前一直追看 frenzy rumble 既blog, 其間他不斷為客人製造建造派!! 那時恨不得想擁有一個!!  
現在終於圓夢了!!
希望Maketoys能再創高峯! 考慮推出呢款 PREDAKING! 因其狂野和覇氣的形象也很相當配合Maketoys的風格
大家覺唔覺tfc過八字腳??maketoys好似合體身形好好多
我淘果盒今日都到左~好在早3個月訂, $1900人仔加多少少運費都係為$23XX港紙.
拎上手幾重手, 好足料下.
今日一拆盒, 比起拎住黃色散裝感動得多.