Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.113~~~"俺~~參上 !"~~~Den-O Sword Form

有這麼優秀的出品, 裝著版都可說是終於能光榮引退了:DD

btw 腰部似乎不太能向前屈曲?
Timothy 兄應該開咗電王啦嘛~~~~~~~相信你都會覺得唔錯~~~~
修細睇落 slim 咗~~~~
Somebody_Ex 發表於 31-7-2012 04:00 PM

小弟開咗啦,完全明白點解some大對佢有咁高評價:)
希望黎緊隻零王有如此高水準:$
原來裝著電王都唔矮~
一比較...SHF真係靚仔~
十卜Some大,真係正左好多,:handshake:
十卜下先!但小弟鐘意liner form多過sword from
zero0000 發表於 30-7-2012 05:05 PM
THX zero0000 兄支持~~~~~~我都希望 Liner Form 會出埋~~~~~~:)
bought and pre-order 06c
msz006_ver.ka 發表於 30-7-2012 05:08 PM
零王我無訂呀~~~~~到時又係等現貨~~~~~:DD
呢隻無訂,太多野出到時睇有無錢先諗入唔入佢
yugi 發表於 30-7-2012 05:09 PM
X2~~~~~~~~~~~~~:o不過我都會買GE~~~~~:shy:
今次對握劍手係咪都好似climax form一樣冇奶力
LCHANGETHEWORLD 發表於 30-7-2012 07:22 PM
唔知係咪手柄太粗呢~~~成個系列都係咁用軟膠手首搭救~~~~不過都OK握得住把劍GE~~~~:(
This SHF looks very well made and handsome, support some大
insomniac 發表於 30-7-2012 09:47 PM
確係一隻值得收藏GE上品~~~~~insomniac 兄有無 order 到呢~~~~~:)
懷念裝著電王
cchong420 發表於 30-7-2012 10:35 PM
一代名氣電王裝著終於有後繼機啦~~~~~:$
主角拉打小弟一定幫趁! 不過想不到因為有特效件而至包裝彩盒比起一般 SHF 大了一點, 頗 "阻定"!

平成年代 ...
Englishman 發表於 30-7-2012 11:35 PM
呢次魂展唔知會唔會有試辦睇呢~~~~我都幾期待響鬼同劍~~~~~:43:
Some兄, 參上!!  有隻裝著, 當齊人開飯了...今次應該pass了, 留力追一件通販四件魂限既戰隊...
jono_grace 發表於 31-7-2012 01:49 PM
有點可惜~~~~不過戰隊都係一條深不可測GE坑~~~~~:55:
nice sharing somesome! how much for this at the moment? 3fish? i still haven't bought v3......
有這麼優秀的出品, 裝著版都可說是終於能光榮引退了

btw 腰部似乎不太能向前屈曲?
手榴蛋包飯 發表於 31-7-2012 04:26 PM
因為有胸甲頂住所以向前係爭啲~~~~不過隻電王質素我真係好滿意~~~~:)
小弟開咗啦,完全明白點解some大對佢有咁高評價
希望黎緊隻零王有如此高水準
timothy276217 發表於 31-7-2012 05:28 PM
笨大呢排幾隻 shf 啲 QC 真係唔講得少~~~唔知係咪換咗人做管理呢~~~~:)重記得以前 OOO 幾乎隻隻都畀人彈~~~~係得隻鳥系同孔龍似樣啲~~~~:(
特效十足原作....抵讚:71:
support some兄~~

今次上色方面確係唔錯, 又配埋特效件, 正!:71:
好似好多配件{:2_116:}
Good Photo! Support Kamen Rider! :71:
原來裝著電王都唔矮~
一比較...SHF真係靚仔~
ITACHI 發表於 31-7-2012 08:41 PM
裝著電王係 SHF 前身~~~~兩者有唔少共通原素~~~~~高度就係其中一樣~~~~~:)
十卜Some大,真係正左好多,
virtualman 發表於 31-7-2012 09:12 PM
THX virtualman 兄支持~~~~~SHF 係裝著 upgrade 版~~~~點都會企理啲GE~~~~~~:)