Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.113~~~"俺~~參上 !"~~~Den-O Sword Form

bought and pre-order 06c
bought and pre-order 06c
msz006_ver.ka 發表於 30-7-2012 05:08 PM

呢隻無訂,太多野出到時睇有無錢先諗入唔入佢:o
Thanks for the report Some Bro~~
Besides Sword Form, I'm also looking forward to Gun Form and  ...
fktuen 發表於 30-7-2012 10:52 AM
THX fktuen 兄支持~~~~~:77:我估 gun form 會出大貨~~~~不過 Liner Form 就魂限大貨一半半機會啦~~~~~:62:
some 大支持一下

電王 一開始都幾鍾意佢
但零王之後就覺得侑斗仲吸引我

電王仲諗緊入唔入
...
vasaga 發表於 30-7-2012 10:55 AM
零王我都覺得唔錯~~~~~到時一齊入手啦~~~~~:77:
今次對握劍手係咪都好似climax form一樣冇奶力:55:
This SHF looks very well made and handsome, support some大 :73:

懷念裝著電王
主角拉打小弟一定幫趁! 不過想不到因為有特效件而至包裝彩盒比起一般 SHF 大了一點, 頗 "阻定"!

平成年代主角拉打就只剩低劍、響鬼同埋 Kiva, 幾時先至可以齊人? 真係幾心急!
已經有裝著,無乜心入呢隻,睇下算…
乳豬仔 發表於 30-7-2012 10:59 AM
呢隻應該要入隻睇門口~~~~~好嘢真係唔好放過~~~~~:71:
今次電王出得唔錯
不過好似想炒起佢咁,都係跌番啲先入
今次入唔到惟有等再販,主角點都會再一 ...
saga522 發表於 30-7-2012 11:22 AM
如果係主角型態~~~我諗都會企硬個價一段時間GE~~~~:66:係 fourze 咁慘烈主型態都要跌價啫~~~~:80:
回復  Somebody_Ex

睇左...謝大大...shf確實係靚仔左好多好多
老文 發表於 30-7-2012 11:24 AM
唔使客氣~~~~:77:
平成系列拉打SHF得電王見得人~~~
呢個素體我真係好中意,
擺pose傳神好多~~~
不過如果可以再&#3636 ...
pein 發表於 30-7-2012 12:16 PM
THX pein 兄支持~~~~~:)素體係要改進的~~~~龍騎同 W 個波地都OK 架~~~~~:77:
x2,同埋我只覺套劇不斷反駁翻自己的設定
yugi 發表於 30-7-2012 12:21 PM
十卜SOME大...............好POST.........
一套表面上是兒童向的幪面超人劇集~~~內裏卻有可思索的人生哲 ...
wing0boy 發表於 30-7-2012 12:18 PM
THX wingsir yugi 兄支持~~~~~~:) 電王係後段因為演員變換變得亂咗~~~~不過前段好多集都寫得好好~~~~:)最衰係無線播嗰時 cut 咗中間一啲~~~攪到集集前後唔聯戲~~~~:o
我只怕其它FROM就玩限定
火野映司 發表於 30-7-2012 12:26 PM
Rod Gun 兩種應該會出大貨~~~~但 AX liner wing plat form 就限定居多~~~~~:(

但係我覺得裝着的胸甲比較漂亮~
御姐喵 發表於 30-7-2012 01:18 PM
是厚大一點的關係吧~~~~~~:@
Support~ SHF電王同龍騎素體都出得好好!
EricBanana 發表於 30-7-2012 01:33 PM
電王 龍騎 W 三個系列都出得 OK~~~~~~~:D
買就一定買
主角遲D都唔會冇貨~
kanono 發表於 30-7-2012 01:53 PM
主角 form 多數都有貨~~~~唯獨 W  CJ 炒起要等再販~~~~~:(
Some兄, 參上!! :74: 有隻裝著, 當齊人開飯了...今次應該pass了, 留力追一件通販四件魂限既戰隊...:42:
十卜some大
哩隻電王睇落去真係唔錯,小弟最近入手既玩具都未好好咁玩過,今晚返屋企就玩下佢先
timothy276217 發表於 30-7-2012 01:54 PM
Timothy 兄應該開咗電王啦嘛~~~~~~~相信你都會覺得唔錯~~~~:73:
今次水準真係好高

但胸甲好似偏平咗d 咁
ryan=) 發表於 30-7-2012 02:08 PM
修細睇落 slim 咗~~~~:35:
十卜Some大
次次睇完Some大嘅post都巧似中咗毒槓,睇嚟都係要搵個時間出去買解藥
S ...
samyeun 發表於 30-7-2012 04:24 PM
多謝 samyeun 兄支持~~~~~~:)唔覺意令大家跌錢真係唔好意思~~~~~~:DD SHF 條 line 真係出得好癲~~~~~~~~:(
多謝some大
F.S.飛煞 發表於 30-7-2012 04:38 PM
不用客氣~~~~~~~~~:)