Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (P.20 Repaint / Metal Beast ver)

我都記得早前公開的遺作草稿, 三一line只剩下新三一G
不過只要有商機就有"死而復生"的奇蹟啦...
小 ...
ToyKnife 發表於 30-7-2012 01:26 PM

希望<泰補狼>造型5好太邪悪拉・・・・・造得好4、5万円都有市場。

<G多蝋岡>本来都5錯、但系就甘重用Getta 1Parts系好覚架・・・大家可以留意下辺D部分系完全一様既?

<G拉架>個EX造型同比例就真系仲未識得欣賞。
彩色版唔要,只要黑色版
一陣轉過頭又話原來連三一真龍、三一帝皇、arc,甚至連ps1隻game裡面既各個造型都畫晒出黎,仲要隻隻2千大元 ...
紫月葵 發表於 30-7-2012 11:39

若果真係出 [三一帝皇] 真係賣幾萬yen都抗拒唔倒... :shiny:
希望<泰補狼>造型5好太邪悪拉・・・・・造得好4、5万&#2087 ...
tower 發表於 30-7-2012 14:50

[太寶郎] 已經畀人追過晒頭,連樣板都未有...:help:
我是八十後,本來不認識三一G,但gameboy的機械人大戰G令我認識了三一G,由於攻擊力超強,我愛上了它。GX-51我有買,呢隻都會買!
呢個系列太毒了吧
good news, expect the colored version
如果是ES的話, 就會有興趣的..............
唉!以為買完黑三一可以收皮,點知?G Getter 1, I love you.
i think have to wait for another 3 years
無敵飛天俠好似好正呀!但應該價錢都唔平:67:
幾正~~~好彩只好原設計 :DD
青廚結他溫 !!!

結他他他他他他他他~~~ B :53:
:68:我都系被fewture落咗降头。。。。乖乖比钱吧
[太寶郎] 已經畀人追過晒頭,連樣板都未有...
人仔貓 發表於 30-7-2012 01:06 AM

:79: hope that would be next!!!