Toysdaily 玩具日報

查看: 179490|回復: 299

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (P.20 Repaint / Metal Beast ver)

@ WF2012 夏~

圖片更新by damn 兄~

大圖更新 by 玩具日報記者 ~

PS彩色預想圖 by KK 兄~

橙底Version

黑三一G 予想圖  by KK 兄~

著色樣板圖片更新~

圖片更新~

1, 2, 3號著色樣版圖片更新 by 玩具日報記者

定價及發售日更新~

各32,800yen

「EX合金 ゲッタードラゴン」2013年10月
「EX合金 ゲッターライガー」2013年12月
「EX合金 ゲッタードラゴン」2014年2月

胸前盔甲可以打開~

三體購入特典:~

Repaint / Metal Beast ver.

...為免有理由給移動...純粹討論市場情報黎呢度啦 :~
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=199313

正啊~必入
不過不知道要多久才發貨啊:53:
老老實實,佢到底死前仲有幾多原案畫左出黎…一陣又話遺作,一陣又話最後作,最後之後又最後,咁唔夠玩嫁播=3=
雖然好型
但唔係我杯茶
呢隻無咩興趣....如果係真三一另外2號同3號就難講的
我決定等好多好多年後出嘅改色加特別武器版……
佐滕老師有畫二,三號草稿???:47:
唔之2014年出唔出到呢:x:x
這幾隻應該想出到2046年!:71:
佐滕老師有畫二,三號草稿???
Douglas.M.Saint 發表於 30-7-2012 09:14 AM

好像只有G-1果張草圖有佐藤大師的簽名>T<!!!
齋儲1號~~實買~~哈哈哈~~不過要睇佢出左色既版本先
說好的無敵飛天俠呢?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
好在呢個系列無玩! 盒盒都咁大,不斷出.有錢都無位!睇左當買左好了.....
雖然ex三一龍係幾型
不過已經冇左當初出ex元祖三一果種驚喜
出埋e 幾隻, 可能又出"真•2" 同 "真•3".......
:59::59::59::59: