Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (P.20 Repaint / Metal Beast ver)

oh no....this is my favorite robot.....must buy!!!!!
ex往往比我既感覺係..張圖仲靚過製成品:67:
真係幾正喎, 不過個價錢仲正, 小弟就真係玩唔起喇!
可能要等到世界末日來臨先會停!! :66:

老老實實,佢到底死前仲有幾多原案畫左出黎…一陣又話遺作,一陣又話最後作,最後之後又最後,咁唔夠玩嫁播 ...
紫月葵 發表於 30-7-2012 07:17 AM
之前咁多隻見大家D上油又多BUGS...翼又會爆...
重要兩三千一隻...都係算罷啦...
可能要等到世界末日來臨先會停!!
歪勾 發表於 30-7-2012 11:21 AM
一陣轉過頭又話原來連三一真龍、三一帝皇、arc,甚至連ps1隻game裡面既各個造型都畫晒出黎,仲要隻隻2千大元,咁就真係搵你同佢玩喇…
超正..................:time:
呢個計劃好難唔參與,原本重諗住買埋隻dx 萬能俠就退出玩具界, 宜家...........:72:
最近大半年只來看, 無回post, 就因為這good news回一下啦!:35:
What a GREAT NEWS!!!!
宜家d玩具, 隨隨便便都話二三千, 這樣看EX條line小弟又唔覺得好過份, 起碼它們真的可以背起"超合金"這名號! 只係發貨時間耐一點就差d, 不過真三一都等到, 無咩等唔到啦...:67:
這新三一G都幾型呀, 只是...怎麼沒有舊三一那邪惡味, 沒有了當年公佈的震撼...
竟然連2, 3號機都確定發表了~!! 全入吧~!!! :$
佐滕老師有畫二,三號草稿???
Douglas.M.Saint 發表於 30-7-2012 09:14 AM

我都記得早前公開的遺作草稿, 三一line只剩下新三一G
不過只要有商機就有"死而復生"的奇蹟啦...:(
小生估計慢慢又越來越多佐滕老師的"遺作草稿"流出, 又或者用"佐滕工作坊"咁出, 叫d助手用佐滕老師個style畫埋其他robot:67:
我都記得早前公開的遺作草稿, 三一line只剩下新三一G
不過只要有商機就有"死而復生"的奇蹟啦...
小 ...
ToyKnife 發表於 30-7-2012 01:26 PM

Anyway, 對玩家來説絕對是好事!:35:
決定放棄呢條LINE

品質好有問題, 再令仔都無用......
另外二, 三號草圖冇老師簽名。。。
Anyway, 對玩家來説絕對是好事!
Douglas.M.Saint 發表於 30-7-2012 01:35 PM

Haha, exactly what I think. As you always say:
Their dare to issue, I dare to buy all~! :$
終於等到佢話出la.....不過幾時出到貨先係重點!