Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 「俺、參上!!」SHF 電王Sword Form

由SHF誕生起 我就一直希望出電王 但等啊等 不是一班搞笑用的異魔神 就是設計近似裝着的騎士

直到去年出重新設計的新電王 真的令人高興 本以為接下數月都要出血啦 點知等成3-4個月先有一隻 都唔知傷心還是開心了

又再等啊等 終於今年10月有我最愛的零諾斯了 可喜可賀~可喜可賀~

中間紅刃可拆 所以又是件萬能特效 抵贊!

電王是我重回騎士的契機 作品好笑得嚟 又沈重帶點傷感 (睇嚟我鐘意睇哩類風格的作品 上次機動戰艦也是這類...)

結局都算HAPPY END 但之後的一堆劇場版真係...(以獨立故事睇還可以)總之我心中 電王在「劇場版3 再見了!假面騎士電王 最後的倒計時」劃上句號了...

說回玩具本身 複眼好大好靚 特效好有威勢 完 真係冇咩嘢好提 算是中規中矩的作品啦

好圖, 哩隻我都有買
餓呢~生蕉!  :DD                         .
十卜十卜
雖然對呢隻矛愛,不過都要支持一下
見除咗特效 d件同climax form差唔多
自己又有裝着版
仲諗緊入唔入好:cool: