Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ENTERBAY 1/4 JOKER 開箱亂拍

回復 72# chungyuihing

我有EB第一代的死亡遊戲,前年再開出來睇時就斷左腰,拎番去EB,佢地完全冇BL1素體,亦冇幫我維修,意思大概叫我節哀順變。。。。。:50:而家隻小龍仲擺埋一邊,灰:56:

回復 76# adidas

嘩!1代死亡遊戲都何許年啦,War Machine MK1HT都唔再維修啦,電視機都會零件停產,何況玩具呢
我見淘寶仲有呢隻素體賣,可以試下,如果唔係就自己試下換素體吧,手型一定用唔番

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.142.EfXpVN&id=15366975011
頭像被屏蔽
回復 63# 超港人

咁又未必!等待一吓吧
頭像被屏蔽
回復 78# goalkeeper26_ng

EB通常都係賣斷後個價就升,好似佢早期出一系列小龍到今時今日都仲有市場
我只想講想買或者等1:4 Joker嘅同好無謂天價追,耐心等一定有驚喜

至於你話Bane會出,唔係冇可能,但有更多賺錢角色更值得出先,況且HT真係冇心喺1:4戀戰
回復 81# chungyuihing

c hing 1:4 Joker how much now?
我認為1:4真係做得精細好多!
我有1:4 batman 同1:6 batman.
1:4 係好能正. 正到吾知點講
回復 83# BESTOFANDY

今時今日起碼5K, 仲有市冇貨
回復 84# chungyuihing

睇返eBay舊紀錄,最近幾單成交都要51-57魚成交.... 淘佬仲貴,對番港紙要6K...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 86# goalkeeper26_ng

EB個版權應該完o左, 如果唔係冇理由咁多人想佢出都唔出, 而NECA o黎緊都會出1/4 Joker...
回復 86# goalkeeper26_ng

大大睇來你對版權唔太了解
版權係有期限同數量
唔可以永遠無限咁返出
回復 87# goalkeeper26_ng

兩間公司做法唔,其實HT都唔係定量,而係訂幾多嚟定做幾多,自從魔街理髮師同老版超人後HT唔學精啲咩
冇記錯EB小丑定量做2000隻供全球,當時HT下下啫住,出Begin版1:4蝙蝠俠,HT開Dark Knight, 出小丑,HT開DX11,次次用開訂嚟截。
再加上賣現貨,所以目前有貨嘅大多數係玩家