Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ENTERBAY 1/4 JOKER 開箱亂拍

回復 28# shallvtalk

我唔知HT X KATO果隻有幾好,因為好似仲未出:62:,不過今次EB係做到野,唔好太先入為主。
批判要有,但亦要欣賞人地既長處:77:
手機粗影,睇下件大褸同西裝,其實做得相當唔錯:he:

回復 44# adidas

我1點入場特登唔買住,以為大把貨
費是拎住敢大箱嘢周圍行   
先去ht排隊,排到4點先去買
好彩重有
頭像被屏蔽
回復 47# hothot

好似可以先比錢,後取貨,我見我前面位兄台都係咁。
我一早目標明確,一入場就直奔HT,預訂三寶又要cash,贈品又唔吸引,等門市有先訂,星期六攞貨排兩個字攪掂,之後直奔EB,原本諗住入KOBE玩下,點知一見到JOKER,一秒鐘就決定要入,放棄KOBE,買完直奔出口,唔信係咪年紀大左,成個場D野都吸引唔到我,又多人又多COSPLAY(仲要唔自量......),早D番歸湊仔好過~
shame there is only one expression with his figure.....batman comes with 3 masks and a bale head...
整體追到ht dx01的水平,優點係大隻
其實eb隻joker唔計detail就咁望係似過ht 2.0
出得幾好,算唔錯:61:
我昨日都入咗呢隻Joker, 真係好靚,但可惜返到屋企發現條褲少咗條扣響褲嘅銀色鐵鍊,唔知EB會唔會比返我,又唔知使唔使成盒攞返去比佢睇,好煩惱:42:
回復 54# nose

等動漫完左打去搵natalie店長研究一下啦
唔知HT會唔會出......我又怕HT會出,但EB呢隻又唔錯.....好十五十六
:30::30:
唔知HT會唔會出......我又怕HT會出,但EB呢隻又唔錯.....好十五十六
kenneth35 發表於 29-7-2012 04:31 PM

我自己就等HT,我信HT有可能出到,其實角色吸引到我,唔買呢隻原因係冇可動眼............
我自己就等HT,我信HT有可能出到,其實角色吸引到我,唔買呢隻原因係冇可動眼............
neo.L 發表於 29-7-2012 05:29 PM

我只係覺得HT有錢唔會唔搵,佢見EB出1比4BATMAN,佢又整隻出黎,HT唔會俾EB隻JOKER威好耐,佢實整隻出黎打返沉EB........
呢隻睇過實物真係幾好,食住過勢出埋打劫版啦~
回復 57# neo.L

想問下有無師兄知道Hottoys有沒有TDK Joker 1:4的版權?