Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.112~~~糖衣包裝的老師~~~Scorpion Zodiarts

見得太多好似美羽咁又唔夠矜貴~~~~~都係見得少會令人懷念~~~~~希望沈睡後重返地球可以客串返一 ...
Somebody_Ex 發表於 27-7-2012 10:28 AM

係喎,唔記得有異魔神添~(當時未落坑,唔多清楚初期有咩出過
支持some大分享
shf zodiarts又再一次為怪人系列爭光
只可惜會出齊12官既機會率真係微乎其微
timothy276217 發表於 26-7-2012 12:51 PM
THX timothy 兄支持~~~~~:)我直覺都覺得佢唔會出齊十二宮~~~~:(
支持Some大! 支持老師...雖則真係估佢唔到, 佢係奸既...後來見到Garren天野浩成出場演校長, 真係好興奮! :3 ...
jono_grace 發表於 26-7-2012 12:51 PM
奸GE靚女都好受歡迎架~~~~~~:DD
買返黎個幾禮拜都無乜人分享
就等SOME大出文了
superterry 發表於 26-7-2012 02:26 PM
多謝 superterry 兄支持~~~~~~之前好似有朋友影過幾張快相~~~~:)
支持some大正post....
呢隻小弟都有入,入手後仲即刻去訂埋其他嗰三隻,點知隻天平已停訂,唯有聽天 ...
samyeun 發表於 26-7-2012 04:55 PM
咁天秤唯有等現貨啦~~~~~一般都係相差幾十蚊啫~~~~~:)
宇宙服都出話唔定有奇蹟,最近獅子叔也有用到退場的干部
yugi 發表於 26-7-2012 05:10 PM
yugi 兄真係咁恨儲齊十二宮~~~~~~~:handshake:
希望出巨蟹座唔係限定la
AJ 發表於 26-7-2012 05:38 PM
巨蟹出九成會放魂限~~~~~怪人 SHF 笨大唔係太敢出大貨~~~~:(
冇咩可能了 果3隻都限埋 巨蟹都唔走唔到了
火野映司 發表於 26-7-2012 07:19 PM
同意~~~~~~~~~~~~:cool:

十卜some大, 唔錯唔錯, 但最錯之後出既都係限定!
virtualman 發表於 26-7-2012 08:50 PM
THX virtualman  兄支持~~~~~~~~:)如果唔限定~~~~咁笨大又有位蝕本啦~~~~~~:DD
睇完當買咗......
msz006_ver.ka 發表於 26-7-2012 10:49 PM
msz006 兄而家變咗 seldom buyer~~~~~~~~:Q
向十二宮之路進發~~希望出得齊啦...
天龍之神人 發表於 27-7-2012 01:50 AM
應該有啲"MUM"~~~~~~~~~~~~:(
支持你....過左第一宮
重有11宮等你
一文字 發表於 27-7-2012 02:20 AM
我估出唔晒GE一文字兄~~~~~~~~:DD
原本無睇開Fourze都無諗住入。 但係見到有貨﹐ 又真係出幾靚﹐ 自己又係天蠍﹐
結果又跌左錢

sup ...
insomniac 發表於 27-7-2012 08:36 AM
THX insomniac 兄支持~~~~~~:77:無睇開都入手~~~~~果然係天蠍座要支持番天蠍座~~~~~:77:
good................十卜SOME大大..............
wing0boy 發表於 27-7-2012 08:54 AM
THX wingsir 支持~~~~點解又係最後係你GE~~~~~~~:44:

係喎,唔記得有異魔神添~(當時未落坑,唔多清楚初期有咩出過
御姐喵 發表於 27-7-2012 10:49 AM
係呀~~~~原來重有弁慶~~~~~好在 yugi 兄提番~~~~~~:DD

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~:) 下隻分享應該唔會太耐~~~~~因為呢排有幾隻一齊出的關係~~~~:cool:
女人心 海底針:75:
大佬〝我睇完你呢個POST,我真係出左去入手,真係造得好出色,我早知唔睇你個POST啦......HAHA
呢隻感覺一般:(:(:(
女人心 海底針
Harris 發表於 29-7-2012 03:57 AM
大大一矢中的~~~~~~~~~~:handshake:
大佬〝我睇完你呢個POST,我真係出左去入手,真係造得好出色,我早知唔睇你個POST啦......HAHA
AR樂 發表於 29-7-2012 09:24 PM
唔好意思~~~~~~累師兄你跌錢~~~~~~:time:~~~~不過都要多謝支持~~~~:DD
呢隻感覺一般
cchong420 發表於 29-7-2012 09:57 PM
小園田老師喎~~~~~~~~~:cool:
小園田老師喎~~~~~~~~~:cool:
Somebody_Ex 發表於 30-7-2012 03:27 AM

人間體就話o者:shy::shy::DD:DD