Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.112~~~糖衣包裝的老師~~~Scorpion Zodiarts

限定就一定架啦~~~~不過我都係覺得佢會出埋射手就算~~~~~
THX ufoleung 兄支持~~~~~頭上面啲角係 ...
Somebody_Ex 發表於 26-7-2012 05:06 PM

宇宙服都出話唔定有奇蹟,最近獅子叔也有用到退場的干部:55:
希望出巨蟹座唔係限定la
希望出巨蟹座唔係限定la
AJ 發表於 26-7-2012 05:38 PM

冇咩可能了 果3隻都限埋 巨蟹都唔走唔到了
十卜some大, 唔錯唔錯, 但最錯之後出既都係限定!
睇完當買咗:34:......
Support Some大;)
天蠍座真係好靚,不過我仲未可以帶佢返屋企...
leo_yamtszfung 發表於 26-7-2012 09:53 AM
點解呀 leo 兄~~~~有咩苦衷~~~~~~:Q
好中意今次嘅標題"糖衣包裝的老師"~~~
今次嘅天蠍座真係無懈可擊~~~
不過面相似乎冇劇中 ...
pein 發表於 26-7-2012 10:03 AM
THX pein 兄支持~~~~~~~:77: 有 Q 咗咩個面相~~~~~~:@
大大再出招, 一定要再support!
奸角一向都出得好少,其實呢隻我覺得出得唔錯,畢竟奸角設計三尖八 ...
HTK 發表於 26-7-2012 10:27 AM
出怪人而家係笨大強項~~~~~出拉打就要睇下製作人心態啦~~~~~:78:Fourze 同 OOO GE SHF 好多時膠料色當上咗色無厘質感呃我哋啲玩家~~~~:o反而昭和拉打就出到鬼火咁靚~~~~:no:
起初完全無想過入....睇完Some大D相又俾你毒到tim...
EricBanana 發表於 26-7-2012 10:44 AM
有意思就入番隻玩下啦 Eric 兄~~~~~~:D
笨大真係好人
出一隻通販,之後全部限定,仲要唔知出唔出得齊....
anyway今次出得唔錯,support
saga522 發表於 26-7-2012 11:55 AM
我都係買出唔齊多~~~~~:DD
十卜Some大大.....今次噶天蝎好似唔系用簡單噶ball Joint了啵...換成好似電王果種腳關節啦
kaikazemi 發表於 26-7-2012 11:33 AM
係呀~~~~轉用咗電王足踝關節~~~~~~:D
向十二宮之路進發~~希望出得齊啦...
支持你....過左第一宮
重有11宮等你:Q
原本無睇開Fourze都無諗住入。 但係見到有貨﹐ 又真係出幾靚﹐ 自己又係天蠍﹐
結果又跌左錢 :66:

support some 大 :71:
good................十卜SOME大大..............:78:
笨大真係好人
出一隻通販,之後全部限定,仲要唔知出唔出得齊....
anyway今次出得唔錯,support
saga522 發表於 26-7-2012 11:55 AM
yugi 兄好想佢出齊十二宮~~~~~但我估會出五隻就收手~~~~~:(不過估啱估錯我都會照訂GE~~~~~:DD
奸角永遠都做得靚過主角.......

之後個幾隻都訂左, 其他應該唔會出哂掛.....
sckoko 發表於 26-7-2012 12:14 PM
sckoko 兄你同我一樣咁訂~~~~同一樣咁諗喎~~~~~:DD我都係估出唔晒十二宮~~~~:(
小園田....唔知往後仲有冇機會係FOURZE入面見到佢
B記出怪人一向好拉打好多......而家仲等緊BLADE...等呀等 ...
haleyho 發表於 26-7-2012 12:15 PM
見得太多好似美羽咁又唔夠矜貴~~~~~:(都係見得少會令人懷念~~~~~:handshake:希望沈睡後重返地球可以客串返一隻啦~~~~:)

話說蠍子係第二隻非限定怪物?
期待Some兄的十二宮~
遲下會唔會有人整黃金十二宮 vs Horoscope十二宮呢:66 ...
御姐喵 發表於 26-7-2012 12:31 PM
如果唔計 Ankh 手 GE 話~~~~非限定第一隻桃仔~~~第二隻龜仔~~~~第三隻就係佢啦~~~~:)我應該無數漏呱~~~~~:(
見得太多好似美羽咁又唔夠矜貴~~~~~都係見得少會令人懷念~~~~~希望沈睡後重返地球可以客串返一 ...
Somebody_Ex 發表於 27-7-2012 10:28 AM

第一隻應係天津四