Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.112~~~糖衣包裝的老師~~~Scorpion Zodiarts

頭像被屏蔽
起初完全無想過入....睇完Some大D相又俾你毒到tim...
:D十卜Some大大.....今次噶天蝎好似唔系用簡單噶ball Joint了啵...換成好似電王果種腳關節啦
笨大真係好人
出一隻通販,之後全部限定,仲要唔知出唔出得齊....
anyway今次出得唔錯,support:$
奸角永遠都做得靚過主角.......

之後個幾隻都訂左, 其他應該唔會出哂掛.....
小園田....唔知往後仲有冇機會係FOURZE入面見到佢
B記出怪人一向好拉打好多......而家仲等緊BLADE...等呀等,等呀等.....:56:
話說蠍子係第二隻非限定怪物?
期待Some兄的十二宮~
遲下會唔會有人整黃金十二宮 vs Horoscope十二宮呢:66:
話說蠍子係第二隻非限定怪物?
期待Some兄的十二宮~
遲下會唔會有人整黃金十二宮 vs Horoscope十二宮呢:66 ...
御姐喵 發表於 26-7-2012 12:31 PM

:DD

支持some大分享:35:
shf zodiarts又再一次為怪人系列爭光:43:
只可惜會出齊12官既機會率真係微乎其微:31:
支持Some大! 支持老師...雖則真係估佢唔到, 佢係奸既...後來見到Garren天野浩成出場演校長, 真係好興奮! :35:
買返黎個幾禮拜都無乜人分享
就等SOME大出文了
十二宮一隻都唔買了....
留錢買電王的窮畢業生.....
kanono 發表於 26-7-2012 02:49 AM
怎麼會這樣呢~~~~~~~~~:help:
深夜小點
準備聽日接佢返黎
攝影_基 發表於 26-7-2012 03:29 AM
THX 基哥深夜支持小點帖~~~~~~~~~:handshake:
Support some大 的長細 report!
看來Some大正向12個 Zodiarts 前進呢~
fktuen 發表於 26-7-2012 03:54 AM
THX fktuen 兄支持~~~~~~:)我估佢出唔晒十二隻咁多~~~~頂多出埋射手座就收手~~~~想買都未必有得畀你~~~~:DD
小園田點都好過江本...
火野映司 發表於 26-7-2012 08:06 AM
處女座係一位中年大叔真係攞命~~~~~你話佢係雙子或者雙魚都好啲呀~~~~破壞咗以為之後有新女角GE美夢~~~~:o
support some兄!

天蠍既打鬥動作好有特色,新劇場應該可以見返佢
今次整體制作水平都好高,係 ...
big9kan 發表於 26-7-2012 08:58 AM
見番天蠍如果見番埋小園田就更加OK~~~~~:shy:可動怪人確係笨大強項~~~~~:73:
十卜
可憐既小園田老師咁就俾黑洞吸走...一去冇回頭
個位處女座大叔真係相當驚嚇:i ...
D@ZAce 發表於 26-7-2012 09:16 AM
同意~~~~~希望佢沈睡係 M-Bus 會返黎地球啦~~~~~~:help:
支持some大正post....
呢隻小弟都有入,入手後仲即刻去訂埋其他嗰三隻,點知隻天平已停訂,唯有聽天尤命!
唔怕佢限定,最怕佢唔出
yugi 發表於 26-7-2012 09:21 AM
限定就一定架啦~~~~不過我都係覺得佢會出埋射手就算~~~~~:(
影得唔錯 但話說我經過荃灣一間玩具店發現盒shf Scorpion Zodiarts頭上少了一條蠍子腳 大家買時同玩時都要小 ...
ufoleung 發表於 26-7-2012 09:34 AM
THX ufoleung 兄支持~~~~~:)頭上面啲角係好容易甩出黎~~~~我諗佢只係跌咗係個盒裏面啫~~~~~:78: