Toysdaily 玩具日報

查看: 1987|回復: 10

[3A/ threezero] 骨頭中的老大 [手機傷眼圖]

好耐冇出過post  見公司冇人
可以速影幾張比大家睇下:35:

當年 就係比柑兄既靚相 令我深深中左Baka毒:55:
亦多謝Baka兄, 令我成功追到呢隻骨頭老大既前身3AA Baka:77:

真係勁鍾意佢既手榴彈 不過 其實掛住成腳手榴彈 咁點行呢:34:

之後 就到 老大出埸
呢隻 原本唔迷 TK既我 係冇訂到架
亦多得Leo兄幫手 至可以優先買到同玩到
真係愛死你呀:64:

睇慣左有口罩既Baka, 所以手痕 幫佢加埋:43:

謝謝賞圖
頭像被屏蔽
:71:
成身炸彈, 好有攬住一齊死feel~~~
Baka 真係好型••••••••••••:71:
甘大 , 我又要口罩 , 送個比我啦 .....................:63:
d手榴彈掛住隻腳可以練腳力嘛...:DD
甘兄公司夠晒光,求其揾張白紙都影到dslr效果!:$

抄價野小弟唔識欣賞其價值,但點都要四五义,right?
回復 7# catcat

貓兄, 點會夠光呀... 只係用 photo editor 推光左咋
至於價錢就唔好提喇 :55:
但真心覺得個造型好 COOL:35:
回復 5# leo.fans123

我送個一比一既比你又點話丫:34:
回復 6# billy_chung29

其實比人遠射幾槍 一定會出事就真

回復 4# Oldcat

謝謝 老貓兄

回復 3# GTO

YES 真係好有機會自爆

回復 2# cheukkh

師兄... 你睇佢唔到 你睇佢唔到