Toysdaily 玩具日報

查看: 7787|回復: 47

[個人收藏] [開箱]美國隊長救援版速拍

今天收到了美國隊長救援版.
不過今天時間不足,簡單開箱一下,
過兩天再來仔細介紹.

這張應該沒有人拍過,美國隊長的內在美.
呢隻點解咁快有既
想睇埋Gordon同angelica
呢隻睇落都唔錯既
但係個盾d舊化真係好唔掂
師兄係SS訂....?????
咁快?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
不過頭髪出事呢
^_^^_^^_^
嘩!好正:71:
........................
真係好想問樓主係同HT有密切關係丫,定係有窿路攞倒快貨??!:58:
不過點都好,其實上星期都有大大post過台灣一個玩家既詳盡開箱文。。。
但係似乎就係太早曝光,畀人投訴。。。個post即時入左黑洞。。。連台灣果邊都收起埋。。。
頭像被屏蔽
幾有型wo!重要坐埋架電單車tim!
幾有型wo!~~~~~~~~~
真係好想問樓主係同HT有密切關係丫,定係有窿路攞倒快貨??!
不過點都好,其實上星期都有大大 ...
sundaydriver 發表於 24-7-2012 03:08 PM

我跟HT沒有特別關係.就是製造商跟消費者的關係而已.
這是SS正規貨,不可能被投訴的.因為美國SDCC Comic Con已經結束,
這本來就應該要出貨了.
:71:
not bad.....
我跟HT沒有特別關係.就是製造商跟消費者的關係而已.
這是SS正規貨,不可能被投訴的.因為美國SDCC Comic ...
triton 發表於 24-7-2012 03:18 PM

咁即係上星期個台灣玩家既都係SDCC既貨。。。:78:
咁就真係好唔明TD既做法究竟何解。。。

btw,講真今次HT既packing真係好grand。。。未開盒都已經覺得物有所值!
我地重有三日先有得玩!
回復 13# sundaydriver

SS因HT不批準寄港, 因為此舉會影響香港零售收入, 人人網賺也不能迫客人去特定地點取貨。

SS能寄台, 因為當地收入關仁。

從H記利益角度去看, 好易明白。:78: