Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 動漫電玩節 速報 (#261 再 updated 1:4 batman 全身圖)

上年動漫擺個頭套出嚟到今年有全相睇,好老實講用一年時間出隻咁嘅款嘅1:4出嚟真係趕客.
回復  lydiamomo0903

我夠知啦!   
咁掛名TDK就出TDK suit啦!
買買買 發表於 24-7-2012 12:13 PM

朋友........當初HT也是掛TDK出這版本呀................:45:
雖然對Batman有大愛~不過呢隻會pass,等TDK version~~:51:
今次EB呢隻batman 一定唔會面紅飲醉酒啦:p
點解個頭套好似同套完全晤夾既, 完全無suit 個種feel .....
原來1/4 真係好吸引, 現只能寄望joker .....生性la , EB
想問下有價錢未:67:
淨係睇相, 個body已經唔係好得.........
今次EB呢隻batman 一定唔會面紅飲醉酒啦
base 發表於 24-7-2012 12:44 PM

佢一樣有辦法令你噴飯嘅,唔係點叫做標嘢呀:he:
回復 117# yuenleung

戲裡面都係咁款嗰喎,不通俾套鐵衫你咩
睇埋實物同價錢至決定入唔入第一隻EB:58:
上年動漫擺個頭套出嚟到今年有全相睇,好老實講用一年時間出隻咁嘅款嘅1:4出嚟真係 ...
woowoobb 發表於 24-7-2012 12:13 PM

係喎!師兄你唔講都唔覺!上年動漫都已經 Show 個頭套出嚟!足足攪咗成年!:ar:
:43:可以慳番...............
頭像被屏蔽
慳番:43:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 5 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 131# emme

咁HT隻小丑都係,仲有X-man同綠燈俠仲唔見左