Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 動漫電玩節 速報 (#261 再 updated 1:4 batman 全身圖)

Michael Jordon 1/6配件換領卡 *#

於2012動漫節期間購物滿$3,000(當中需要購買1/6Kobe產品),即可免費 ...
kkkso04010 發表於 23-7-2012 03:43 PM

而家要買EB野 3K唔難~1隻1:4已經夠數:34:
但估唔到EB今時今日仲可以諸多限制~不如賣平D做多D優惠拉返D客好過!!!
件MJ配件係乜東東?  會唔會好似MIB禁將原本配件比多一件完全相同的, 叫為"贈品"?
chankb 發表於 23-7-2012 04:13 PM

可能係籃球/MJ閃卡:34:
即係買MJ唔跟籃球:58:
回復 38# dvddvdhk
隻腳軟MIB,我都廢事拎去換。當初我以為佢係送另一把神秘大槍先一早仆去訂
師兄你都中伏!EB野我一隻到冇!就係唔知點解佢哋做啲 Figure 隻隻都食咗大陸奶粉咁!
emme 發表於 23-7-2012 07:00 PM

可能標曬嘢都有食............:p
回復  dannydanny
問得好我覺得蠟像級這名詞好攪笑。 MIB佢都叫蠟像級。  蠟像級出個弱智仔。
老孫 發表於 23-7-2012 07:31 PM

都蠟架, D figure 手呀面呀都覺打曬蠟咁:p
白人頭係做得好,,,
但塊面紅到嚇人.....................
E神 發表於 23-7-2012 07:18 PM

紅面我當硬食左佢 , 但件西裝同件shirt就要自己動手整過先得 , 鞋帶未穿好 , 衫鈕爛 , 要剪線頭 , 都幾多野玩架 .
師兄你都中伏!EB野我一隻到冇!就係唔知點解佢哋做啲 Figure 隻隻都食咗大陸奶粉咁!
emme 發表於 23-7-2012 07:00 PM

師兄你就好啦 , 諗住支持下佢 , 最後都係幫吾落 . 佢呢d都吾可以叫sad貨 , 因為隻隻都係咁 , 問你死未 :30:
如果買EB都系想要MJ ja
如果買EB都系想要MJ ja
bunchan 發表於 23-7-2012 08:00 PM

bun兄 , 最怕佢整隻上吾到籃既腳軟mj你嘆下咋 :34:
hahahha.....咁起碼可以擺個罰球線Dunk既Post 掛:58:
hahahha.....咁起碼可以擺個罰球線Dunk既Post 掛
bunchan 發表於 23-7-2012 08:07 PM

吾好咁老定 , 我對MIB而家如果吾用義肢(display架) , 真係企都企吾穩呢 .
回復 56# dvddvdhk

唉,EB真系晤爭氣啦
頭像被屏蔽
買o個時唔比掂,番去換就會同你講依家貨量唔夠,唔可以換現貨比你,但可以幫你番工廠免費維修,你再等2星期就可以攞番去玩架啦....唉..唔想又係咁囉:26:
頭像被屏蔽