Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 動漫電玩節 速報 (#261 再 updated 1:4 batman 全身圖)

圖都冇張就想掠水???:45:
hahahha.....咁起碼可以擺個罰球線Dunk既Post 掛
bunchan 發表於 23-7-2012 08:07 PM

eb黑人body,,,有樣野仲要好小心,,,,

就係甩色,,,
小弟隻mib 黑人,因為隻手拿唔實把槍,,,,
所以用 buletag 痴住,,,,
點知一天後,,,,
就發覺痴 bluetag 的位置成忽冇晒黑色,,,,,,,,,,,,

好化學,,,,,,,,:38:

(不過,唔知 ht 個的黑人手掌會唔會咁.......)
圖都冇張就想掠水???
危險人物 發表於 23-7-2012 08:43 PM

我唔會再中計ga ala:63:
圖呢eB...?:26::26:
我唔會再中計ga ala
E神 發表於 23-7-2012 08:55 PM

有圖都未必有真相呢 :38:
Hopefully their figures impress me enough to order.... so far too expensive and not worth the pennies for their quality
等佢特價先買都唔遲,我盒鬼武者同BEAN先生都係低價入貨
唉......! 佢要買Kobe 先有 MJ 嘢送,即喺要你地班友仔食硬隻 Kobe....! 仲奸狗過街頭間公司.....!
我唔會再中計ga ala
E神 發表於 23-7-2012 08:55 PM

有圖都未必有真相呢 :38:
batman有興趣^^   您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
No picture how to decide if we want to order? So expensive...I guess Bill's Ferrari needs our support.
有圖都未必有真相呢
dvddvdhk 發表於 23-7-2012 09:12 PM

CHING ,你錯了 .......

係有eb話的大貨辦都未切有真相呀!!!!!!!!
(訂 eb 個時出個辦,,,,eb 姐姐同我講大貨就係咁....)
CHING ,你錯了 .......

係有eb話的大貨辦都未切有真相呀!!!!!!!!
(訂 eb 個時出個辦,,,,eb 姐 ...
E神 發表於 23-7-2012 09:30 PM

好 ! 我改番先 , 有圖有真相 , 不過真相可能同大家合理期望會有出入啫 :35:
好 ! 我改番先 , 有圖有真相 , 不過真相可能同大家合理期望會有出入啫
dvddvdhk 發表於 23-7-2012 09:40 PM

講笑ja~ dvd 大~:64: 不過,真的冇晒信心了,,,,,
頭像被屏蔽