Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 動漫電玩節 速報 (#261 再 updated 1:4 batman 全身圖)

套衫線條係唔係硬咗小小呢?
好似都係不舉手,唔知電影係未咁既呢?
佢個頭雕的圖, 好老實講, 有點道友FEEL...唔知係我錯覺定點

都係個句, 你要係得, D客會自己黎, 趕唔 ...
theredsneverdie 發表於 25-7-2012 10:51 PM

我都覺得有點似道友,,,,,
BILL 仔,,,,祝你好運了,,,,,:42:
反而睇下HT 隻1/4 做唔做到魔鬼先!!~~~~
kevinwong4ever 發表於 25-7-2012 10:42 PM

做硬,,,,,
應該毒到好多人..................:59:
我都覺得大家係咪都插一餐,隻野真係未至於差成咁,只係個價太貴,做唔到物有所值‥‥‥
AL986S 發表於 25-7-2012 09:40 PM

CHING,,,
價錢同質量,,,實際上應該成正比的........:64:

如果eb呢隻賣1500, 就唔會咁多人插了.,......可能個個話平,令正,,排隊入貨tim......
腰帶d配件可以一件件折出,安上...係12吋做不到的....
是唯一吸引的亮點..
回望返12吋既啤膠皮帶.有d接受唔到...

唔係話賣花讚花香,上TD的用家就一定要求比較高
呢隻,個頭盔OK,頭雕都OK,膠衫都OK,樣樣都OK,但加埋一齊就真係唔OK
唔好講細位,你睇下佢心口,完全冇左胸肌個線條,平o既!
其實佢對腳唔係算係極粗,係因為冇左個胸,所以成件事水筒左呀.咁樣隻野點會靚呢.

但一單還一單,講完個人意見,都係咁番去生意佬模式
呢隻野,佢放落動漫節度賣係明智O既,
所謂百貨應百客,我仍然覺得係冇得輸.
不過d貨應該唔會有太多係o係香港流通了.
做硬,,,,,
應該毒到好多人..................
E神 發表於 26-7-2012 12:50 AM

包括我~~~~~~~~~~~~:59:
頭像被屏蔽
其实个头同个身晤系应该一样黑mei?? EB套衫灰灰地gum既?
頭像被屏蔽
EB完敗~~~~阿門~~~
個胸去o左邊呀?
winsortang 發表於 26-7-2012 11:38 AM

係lor...舊裝最sharp係個胸的線條...而家平晒....無左立體感...真是最大的缺點....:26:
轉貼:

咁叫1/1? 長唔過手掌都未叫足比例。