Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 動漫電玩節 速報 (#261 再 updated 1:4 batman 全身圖)

肥仔LOOK係本身呢個VERSION就係咁, 其實係部戲入邊好小全相, 而大部份時間黑嘛嘛
等睇埋HT隻版再落評語就中肯勒掛 .
頭像被屏蔽
就咁相比相 , 論真人頭雕 , HT12吋已經勝出左 .
死火..我覺得著左suit的batman ok wor.. :34:
係bruce個頭差d...同埋價$太貴了,我會看看HT那隻咩料子先

重有就係EB 影d相真係好差......
,玩左 figure 2年幾,,,
一直都希望可以幫襯下EB bill 仔,,,,,,
等下等下,,,,,
見佢隻 石堅,t800, x古 ...
E神 發表於 25-7-2012 05:58 PM

E神兄 , 你既遭遇就係我既經歷 , 唉.........
回復  kafai1978

我買2隻DX12好過
bunchan 發表於 25-7-2012 08:05 PM

係呀 , BUN兄 , 一定要買兩隻 , 加埋24" , 高都高過佢啦 :34:
回復 292# dvddvdhk

hahahhahaha....:71:
回復 289# dvddvdhk

認同,魔鬼大:x
廢話少說..這支收定了
好東西就是要支持,不管是哪一家
0 吸引:34:絕對唔會有任何理由買依件公仔:66:
回復  dvddvdhk

認同,魔鬼大
DevilDavidHK 發表於 25-7-2012 10:14 PM

呢隻我係吾會魔鬼你地買 , 吾係價錢既問題 , 係出品人究竟有無用心對佢既客人 , 呢個先係重點 ! 做一隻淨係自己覺得正既玩具 , 吾理其買家既意見 , 咁應該做私人限定 , 吾好做量產 , 一定無人插你 . 個人意見 , 不喜隨便插 .
今晚TD非常慢 , 睇一頁要reload好幾次......慘 !!
回復 297# dvddvdhk

EB d野就算板靚,都係等大貨睇清楚d先,好易中招,加上今次真係麻麻:(
回復 298# dvddvdhk

晚晚都系咁ga 啦大大