Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 動漫電玩節 速報 (#261 再 updated 1:4 batman 全身圖)

頭像被屏蔽
呢隻我係吾會魔鬼你地買 , 吾係價錢既問題 , 係出品人究竟有無用心對佢既客人 , 呢個先係重點 ! 做一隻 ...
dvddvdhk 發表於 25-7-2012 10:28 PM

反而睇下HT 隻1/4 做唔做到魔鬼先!!~~~~:he:
回復  dvddvdhk

晚晚都系咁ga 啦大大
bunchan 發表於 25-7-2012 10:37 PM

我以為個天都吾鍾意我添 :35:
回復 305# dvddvdhk

hahahahahahha
MIB中招後我對Bill哥完全失望
佢個頭雕的圖, 好老實講, 有點道友FEEL...唔知係我錯覺定點:30:

都係個句, 你要係得, D客會自己黎, 趕唔走
你要係唔得, 請佢地都未必黎...
反而睇下HT 隻1/4 做唔做到魔鬼先!!~~~~
kevinwong4ever 發表於 25-7-2012 10:42 PM

只要空間同金錢許可 , 我估都逃吾出魔掌 .
我總結一下自己想法,我本來是很期待這隻的
第一:拍照有夠爛..完全沒心的攝影:74:
第二:服裝設定我覺得EB有跟到電影,看設定集就這樣了,只是電影中會有很多光線打上去,所以大家覺得服裝沒質感,但我認為Begins suit服裝就是這樣...
第三:我只覺得第一張張嘴那張有像,其他都不像..生氣那張在雕誰?? 貝爾脫面罩的頭更不像了.....eb還是沒有抓到貝爾神隨,臉骨下巴不對(側面還滿像..)..完全不立體....貝爾的嘴唇跟下巴是很立體..那邊雕平下去,正面整體就不像了:die:

我只能說EB這隻確實是目前市面上最好的Begins suit..........but...........sowhat....2788港幣這樣的素質我個人還是不會買帳的:o
我想我整個很失望.....:unhappy:
頭像被屏蔽
Skip得冇煩惱 :43:
E神兄 , 你既遭遇就係我既經歷 , 唉.........
dvddvdhk 發表於 25-7-2012 09:45 PM

其實,我知好多人都係咁,,,,
以為 mib會 ok,,,
點知,,,,:42:
希望佢隻joker做得靚D啦!期待joker多D!
甘既價錢,真係加多兩舊買蝙蝠車好過。:ar: