Toysdaily 玩具日報

查看: 9554|回復: 27

[其他] 2013 Superman (Video Trailer)

本人覺得dc comics啲電影一向好睇過marvel comics啲電影,原因marvel comics電影有部份的兒童向,dc comics電影就好在大部份成人向。:34:
本人覺得dc comics啲電影一向好睇過marvel comics啲電影,原因marvel comics電影有部份的兒童向 ...
s66007 發表於 22-7-2012 01:35 PM

只有 batman 是成人向已而 , 其他是 fans 向:ar:
就咁睇有種感覺:cool:今次超人電影同THE DARK KNIGHT劇情一樣偏向黑暗面:cool:
係唔係...冇咗條底褲...
本人覺得dc comics啲電影一向好睇過marvel comics啲電影,原因marvel comics電影有部份的兒童向 ...
s66007 發表於 22-7-2012 01:35 PM

風格呢家野,成日都轉
雖然The Dark Knight係好好睇,但大家都太善忘啦。
想當年第一次feel到超人片可以咁寫實,係Bryan Singer的X-Men同X2
後來DC仲重金搶佢去Superman Returns,搞到X-3低能左
好在後來X-Men First class又成熟番,甚至有人話佢好睇過Avengers
《X-Men》系列大熱時,DC拍過乜?
我認為寫實+成熟風格超人片,係Marvel帶起風氣添。

我個人仲認為,Avengers呢一著,會令DC跟風,D作品會細路番D。
森記 發表於 22-7-2012 03:32 PM

youtube.com/watch?feature=endscreen&v=dX4A4fZ2l6U&NR=1

真係冇底褲:handshake:可能著番入面:34:(請補上www)
期待中...........個人認為之前嘅Superman Returns太唔掂喇,希望可以修復失地喇:p

可能是想美化superman,跟the dark knight一樣,冇着底褲。:45:

作為Superman fans,Superman Returns簡直不堪入目,直頭覺得個導演同Superman有仇,
拍到套戲咁嘅衰樣:53: :angry: :* :blame:
Man of Steel講真,單睇第一張宣傳相真係有d:ice: :69: ,心諗又搞咩呀?!!!!

不過睇完trailer有少少改觀,再加上Nolan個朵,都有返d希望,千祈咪再玩嘢啦唔該:o
仲有,再出Lex Luthor唔該揾後生少少,例如Michael Rosenbaum,同埋唔好再有Kitty Kowalski呢類唔靚白痴超級out-dated嘅角色!!!
實在太激動喇,excuse me~~~:$
之前超人都有底褲着,現在連底褲都吾着,

反而有D祼體感覺:DD

YES.....冇咗條底褲...:unhappy:

最代表性既底褲竟然唔著, 甘仲算係超人咩:no:仲有件3好蜘蛛俠FEEL, 好怪