Toysdaily 玩具日報

查看: 20253|回復: 77

睇完夜神起義之後個人好似食左迷藥咁(內容只有玩具)

我唔係病態,,之前我都口口聲聲話 咁大架BATWING 3隻牛都唔買!:!

睇完之後,,同自己講 唔過6牛都一定買 幾大就幾大 

純粹講下心情...仲有 快D 出 貓女啦:no::no::no:

不過貓女唔知可以有D咩跟咁,,
見到ht出這些交通工具係好興奮
但考慮到很多因素,買hotwheel算吧!:66:
如果我有間3000呎大10尺樓底高嘅屋,10k都買
雖然我未睇套戲,但係都係已經打定輸數,死就死,就算冇位display the bat,要完封不動甘放去雜物間,都一定要買埋佢的了:o
回復 1# 蒼月遊馬

The Bat入硬
catwoman可以的話會入2隻,希望跟冇mask頭雕
不過睇唔清隻貓耳變護目鏡模式個樣
貓女可以跟珍珠頸鏈
回復 1# 蒼月遊馬

我都係x10 :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: :63: 貴batmobile少少啦希望... :70:
希望動漫嗰時出,起碼會有D野送瓜:36:
想問問BAT MOBILE 幾多銀 THX
見到ht出這些交通工具係好興奮
但考慮到很多因素,買hotwheel算吧!
Keroro軍曹 發表於 19-7-2012 10:06 PM

簡直就係無得輸:*:*                                       :love:睇完之後
woowoobb 發表於 19-7-2012 10:06 PM

人生有幾多個十年 巴打 你寧願 後悔定遺憾丫:!

前提,,有冇愛先係主要:78:
woowoobb 發表於 19-7-2012 10:06 PM

你有啦!! 不過都係1/6 :66:
雖然我未睇套戲,但係都係已經打定輸數,死就死,就算冇位display the bat,要完封不動甘放去雜物間,都一定要買 ...
Softsong 發表於 19-7-2012 10:12 PM

咁有決心~~~~~~~~~:50:
雖然我未睇套戲,但係都係已經打定輸數,死就死,就算冇位display the bat,要完封不動甘放去雜物間,都一定要買 ...
Softsong 發表於 19-7-2012 10:12 PM

我完全認同,,話出果陣,,,我對住個MON講

嘩!!咁大,,邊有位擺呀唔SHOW都係丫..成長 木台 咁大 隻BATMAN坐入去成隻蚊咁
咪玩啦
回復  蒼月遊馬

The Bat入硬
catwoman可以的話會入2隻,希望跟冇mask頭雕
不過睇唔清隻貓耳變護目鏡 ...
keio647 發表於 19-7-2012 10:16 PM

貓耳同護目鏡係一SET 不過唔知HT會考慮點出喇呢樣就

學JOKER咁囉 無乜野跟就出多套衫