Toysdaily 玩具日報

查看: 6203|回復: 22

[活動展覽] 孩之寶動漫電玩節購物優惠

7月27日 (星期五)

購物滿HK$4,000送星球大戰人物模型24隻 - 藍光紀念版套裝

購物滿HK$2,000送2011 SDCC G.I. JOE x 變形金剛 - 星星叫戰機

7月28日(星期六)

購物滿HK$1,500 送變形金剛 黑月降臨 MILK 10 周年版

購物滿HK$1,000  送2011 NYCC 蜘蛛俠 Mini Mugg 套裝
[/url]

睇到啲相就好喇~:58:
我反而想知佢今年有乜賣??
我反而想知佢今年有乜賣??
點解會送舊年sdcc star scream咁奇怪? 我最想知今年孩記有無好似舊年咁生性, 有部份sdcc 2012既玩具係動漫節有得賣!
唔係唔想要...
好難買到$4000蚊啵
講真鍾意既一早買哂
小道消息已confirm今年無sdcc exclusive賣 :62:
直接了當賣廣告,勁!:66:
回復 7# Assassin
唉, 離晒普, 如果係真既咁可以唔駛去!:53:
咪玩啦.......買$4000蚊...送個星球大戰人物模型24隻,

入面個款.......我隻隻齊,........

又無新款夾入去.....唉......又系夾夾埋埋D死貨加個包裝又出
話時話, 下星期就係動漫展了, 除左之前講的電鍍金勇者王外, 都唔見有其他公司有講出特別野?!
回復 11# kyostanley
會展唔俾現場賣限量野, 今年書展已經攪到唔使排長龍入去.
咁攪法, 今年動漫都真係無乜特別. 好可能成為大型散貨場.:what:
回復  kyostanley
會展唔俾現場賣限量野, 今年書展已經攪到唔使排長龍入去.
咁攪法, 今年動漫都真係無乜 ...
Firewalker27 發表於 18-7-2012 11:52 AM

我都聽過, 但講真我覺得呢D係個名嫁0者, 如果要玩野, 佢出D野無話係限量, 只係話會場優先, 不過賣晒就無, 咁一樣得::p

PS: 最衰就係HT, 唔係佢都唔駛搞到咁 =.=
我都聽過, 但講真我覺得呢D係個名嫁0者, 如果要玩野, 佢出D野無話係限量, 只係話會場優先, 不過賣晒就無 ...
kyostanley 發表於 18-7-2012 12:23 PM

:67: 點解唔係關班不可一世既大炒家事。。。或者班打尖當食飯既排隊黨事。。。或者係齋企齋寫報告見人打尖都唔做野唔出聲既差佬事。。。或者只係識諗埋d白痴方法斬腳指避沙蟲既主辦單位事。。。而係關果間有心創作為港揚名海外既本地品牌事??!

又唔見人地美國日本台灣既展覽出限定版會有事??!說話真係唔可以未經大腦就出發!!愚昧同白痴只係一線之隔!
點解唔係關班不可一世既大炒家事。。。或者班打尖當食飯既排隊黨事。。。或者係齋企齋寫報告見人打 ...
sundaydriver 發表於 18-7-2012 13:03

說話真係唔可以未經大腦就出發!!愚昧同白痴只係一線之隔

大大你呢句野咁押韻既??