Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:RoboCop 2014

Robocop 2014 poster reveal
aesopq 發表於 13-9-2013 07:58 AM

咁睇又型翻些少。
Robocop 2014 (港譯:百變星君2)
kevchan1103 發表於 13-9-2013 11:59 AM

即刻cheap 晒!!
kevchan1103 發表於 13-9-2013 11:59

我頂! :x:x:x
回復 77# aesopq
警徽是在左邊, 係右邊總係怪怪地.

now  look ok wor

佢黑得黎好鬼膠呀...唔明點解咁設計, 廿年前個隻仲好過佢
kyostanley 發表於 13-9-2013 03:41 PM

可能抄警判官
可能抄警判官
mushroom 發表於 13-9-2013 03:58 PM

抄Dredd? 2者好大分別喎! (dredd果件其實係tactical suit)

抄Dredd? 2者好大分別喎! (dredd果件其實係tactical suit)
jeffloh 發表於 13-9-2013 04:13 PM

其實剛睇完套戲,峟大大話膠,咁咪順便講下,因為呢件都係膠
kyostanley 發表於 13-9-2013 03:41 PM

我又覺得好合理呀, 一來唔一定會閃令令先係"金屬", 而且佢係"警察", 如果反晒光等於離遠已經比人見到佢係邊. 依家啞色方便自己隱藏自己, 無咁易成為目標.
我又覺得好合理呀, 一來唔一定會閃令令先係"金屬", 而且佢係"警察", 如果反晒光等於離遠已經比人見到佢 ...
jeffloh 發表於 13-9-2013 04:19 PM

但太似著衫,係黑色版宇宙刑事多D,個頭盔就話帶就帶,話開就開,成個IRONMAN咁
根本似拉打多過機械人。:42:
但太似著衫,係黑色版宇宙刑事多D,個頭盔就話帶就帶,話開就開,成個IRONMAN咁
根本似拉打多過機械人。 ...
嘉豬 發表於 13-9-2013 05:36 PM

新robocop主角無死, 只無重傷所以唔需要變成"機械人"呀, 不過我自己就覺得佢似DC comics內的CYBORG (半人半機械, 有人性, 有自我思想, 唔係只聽指令)
新robocop主角無死, 只無重傷所以唔需要變成"機械人"呀, 不過我自己就覺得佢似DC comics內的CYBORG (半 ...
jeffloh 發表於 13-9-2013 08:20 PM

預告話佢8成燒傷, 唔死都無用