Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:RoboCop 2014

留隻右手唔知做咩~!!{:1_215:}
同埋無左睇RoboCop嘅感覺,個時Murphy係好機械人,得番個頭~~收指令做野同佢自己有思想個種衝突~~:!
依家只係改造人,完全唔覺係機械人~~拍mgs雷電真人版會更好!!好似另一套ironman,大量cg,大量爆炸~~
型係好型,好唔好睇唔敢講,不過Murphy已經深入我心~!!做唔番舊感覺,又用RoboCop個名已經比我先扣分~~:36:
留隻右手唔知做咩~!!
同埋無左睇RoboCop嘅感覺,個時Murphy係好機械人,得番個頭~~收指令做野 ...
chiman0123 發表於 6-9-2013 12:17 PM

因為舊robocop第一集...改造Murphy時...
班科學家爭議過留唔留返右手...
最後決定改造埋...

新robocop就玩留返右手呢個設定...
anyway...我會當佢係"第二代"既robocop黎睇呢套戲...
希望真係會同舊版有關連啦...
早兩日見PI會出鐵甲威龍個PO, 見哩套一段時間無消息~就問新COP幾時上; 又會咁巧合會有新TRAILER…唔通想配合PI宣傳食住個勢:DD
咁係唔係改造完是銀色,之後有返人類的意識就唔要套甲變成黑色!!
早兩日見PI會出鐵甲威龍個PO, 見哩套一段時間無消息~就問新COP幾時上; 又會咁巧合會有新TRAILER…唔通想配合 ...
ChrisLamXYZ 發表於 6-9-2013 02:00 PM

應該係PI配合套戲宣傳
睇完TRAILER有d期望:love:
起初真係無乜期望, 睇完trailer覺得還過得去, 點都會俾錢入場睇.
不過又學iron man一集內換3套甲. 真係攪鬼!
起初真係無乜期望, 睇完trailer覺得還過得去, 點都會俾錢入場睇.
不過又學iron man一集內換3套甲. 真係攪鬼 ...
Firewalker27 發表於 6-9-2013 03:36 PM

x2,點都會入場支持下~
E?只系冇左一手一腳,同之前的剩返个頭好不同啊。
無明: 發表於 6-9-2013 04:28 PM

得返頭同右手。
無明: 發表於 6-9-2013 04:28 PM

舊版係得返頭同右手~不過右手就唔保留
咁係唔係改造完是銀色,之後有返人類的意識就唔要套甲變成黑色!!
xoxokin 發表於 6-9-2013 02:03 PM

我覺得ROBOCOP 後段可能不是警察,所以用黑色在夜晚行動!
比原先全黑有睇頭好多, 卡士好似好勁, Michael Keaton、 Samuel L Jackson 同 Gary Oldman。

ROBOCOP

看了預告, 原來新鐵甲威龍除了黑色甲, 還有眨眼睇好像舊屎的淺藍甲.
即是話假如ht出的話, 甚有機會出兩款了.
好彩沒訂舊款, 希望套戲拍得好過舊屎啦.
看了預告, 原來新鐵甲威龍除了黑色甲, 還有眨眼睇好像舊屎的淺藍甲.
即是話假如ht出的話, 甚有機會出兩款了 ...
bigtomm 發表於 7-9-2013 06:35 AM

未睇新戲, 所以對舊的仲有感情