Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 魂shop限定 鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版火熱登場!!!

頭像被屏蔽
選了20號才送來,真心急!
選了20號才送來,真心急!
奸李忍士 發表於 16-7-2012 09:19 PM

仲有幾日啫, 隻野咁正, 等吓都值得啦~:love:
頭像被屏蔽
仲有幾日啫, 隻野咁正, 等吓都值得啦~
ray文 發表於 16-7-2012 09:38 PM

Ching,隻萬能俠QC看來不錯,恭喜恭喜:77:

話事話,:50: 點解間速遞公司咁粗暴?:53: 搞到成盒野難晒,雖然唔係玩個盒,但都唔好整難晒客人D野,Ching應向速遞公司和笨大,強烈反應下好D:67:
頭像被屏蔽
隻色幾特別,萬能俠fans真係唔可以錯過
:D魔神控應該唔會放過,即使下次佢MIX Hello kitty 都無所謂
Ching,隻萬能俠QC看來不錯,恭喜恭喜

話事話, 點解間速遞公司咁粗暴? 搞到成盒野難 ...
奸李忍士 發表於 16-7-2012 10:18 PM

隻萬能俠QC真係唔錯呢, 但外盒就好難避免鳥.......仲要有好多好多貼紙呀.....:26:
隻色幾特別,萬能俠fans真係唔可以錯過
EricBanana 發表於 16-7-2012 10:20 PM

冇錯呀, 比預期中更特別呢.....仲要週年限定.....真係不可錯過呀~:71:
魔神控應該唔會放過,即使下次佢MIX Hello kitty 都無所謂
Mr.九流 發表於 16-7-2012 10:22 PM

FANS一定唔會錯過呢....最緊要有誠意同真係有紀念價值~:)
Ching 我都遇相同的情況個盒巢哂:50:,己經send 咗信去BANDAI投訴,希望可以換過另一盒啦!
回復 39# dvd20037

的確..我唔介意佢開出來qc..但做得"限定"..唔該比d專業小小識"開盒既"員工攪攪佢囉!.佢地想要錢,但買家想要咩佢地又唔夠體貼.:67:
外運輸盒巢都算,連內盒都被壓致變形,慘不忍暏
very nice! :shiny:
外運輸盒巢都算,連內盒都被壓致變形,慘不忍暏
dvd20037 發表於 17-7-2012 10:37 AM

運輸盒好薄 , 內盒都會一樣咁傷
雖然唔like~~~不過都支持~~~:shy:

ray兄~~~唔好講價錢呀~~~會俾人搬post去市場集中營~~~:49:
Ching 我都遇相同的情況個盒巢哂,己經send 咗信去BANDAI投訴,希望可以換過另一盒啦!
dvd20037 發表於 17-7-2012 09:55 AM

如果得記得通知聲呀.....萬一下次再發生就.....:he: