Toysdaily 玩具日報

查看: 26485|回復: 58

[玩具攝影] 魂shop限定 鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版火熱登場!!!

今次呢隻SRC鐵甲萬能俠Z - 惡魔人版都可以叫意外入手呢......事原因為呢隻40週年魂shop限定嘅惡魔人版萬能俠見定價頗高, 本身沒有想過入手.....但估唔到突然間魂shop香港居然可以訂購, 而且價錢仲好合理.....於是就去碰碰運氣啦......(唔洗一日已爆訂喇).....又咁好彩比小弟訂到.....所以整定同佢有緣, 唔入都唔得啦~:43:
其實今次呢隻惡魔人版都係以限定紀念居多, 除咗上色之外, 沒有什麼特別呢.....只不過作為珍藏擺設真係唔錯呢....而且連運費不到5魚嘅價錢, 今次真係要讚一讚香港魂shop呢......:71: 期待以後都會有更多筍野開訂, 等我地呢班玩家唔洗再食炒價呀~:)  

盒面設計幾型仔, 永井豪紀念館40週年限定版~:shiny:

盒內雖小, 但已連飛翼一起包裝~

本體正面與背面一覽~

當然唔少得朋友號啦~

上色果然好有惡魔人嘅風格~

招牌動作 - 鐵甲飛拳~:34:

蹲下及起腳pose都非常輕易~

高熱火焰pose, 今次未有特效配件附送~:26:

裝上腰帶及飛翼成隻型仔晒~:71:

GOOD.....我重未可以返屋企享受呀:79:
正,,,正,,,,,,,,,,,,,,可惜我訂吾到:26:
GOOD.....我重未可以返屋企享受呀
C-tong 發表於 14-7-2012 08:19 PM

:34:今次終於都快過你喇~
快啲返去玩啦~ 正!:love:
正,,,正,,,,,,,,,,,,,,可惜我訂吾到
我係吉田 發表於 14-7-2012 08:20 PM

可惜呢......隻萬能俠夠晒出位呀(啲顏色):he: 今次香港魂shop抵讚呀~:71:
唉!!唔知有幾多人真係好似你同我禁好價訂左開黎玩:42:
唉!!唔知有幾多人真係好似你同我禁好價訂左開黎玩
ckc52322 發表於 14-7-2012 08:25 PM

係啦......可能好多都係炒家呀......:42:
好價入到真係好開心呢~:43:
阿苦咪可以見到有幾多抄家囉....:53:
真係多得佢地唔少..
唉……我單號0001同0005第一個訂!
但到而家都未call我……灰爆中
Add marks for your great photos! :71:

Congratulation! :)
阿苦咪可以見到有幾多抄家囉....
真係多得佢地唔少..
C-tong 發表於 14-7-2012 08:33 PM

可憐係好似我地呢班真心想玩玩具嘅玩家呀.....:38:
唉……我單號0001同0005第一個訂!
但到而家都未call我……灰爆中
玩具人生 發表於 14-7-2012 08:35 PM

不過今次魂shop派貨真係完全唔跟時間呢.....唔洗咁灰, 好快會收到電話喇~:)
Add marks for your great photos!

Congratulation!
Douglas.M.Saint 發表於 14-7-2012 08:39 PM

多謝德哥支持......隻野好正, 果然好介紹呀~:77:
我都攞左LA....:71:
鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版真係好正,不過後追就要X2價錢了...:56:
所以鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版已成為SR合金第二貴神物LOL:69: