Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 魂shop限定 鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版火熱登場!!!

我都攞左LA....
老文 發表於 14-7-2012 08:47 PM

恭喜晒, 齊齊有好野玩~:)
鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版真係好正,不過後追就要X2價錢了...
所以鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版已成為SR合金 ...
圭圭圭 發表於 14-7-2012 08:48 PM

係呢, 話晒都係限定, 多數必成炒物呀~:(
今朝送貨老虎在家俾佢哦幾句:o
不過呢隻太正啦,我都廢事理佢即時開盒玩:)
thanks sharing.....
今朝送貨老虎在家俾佢哦幾句
不過呢隻太正啦,我都廢事理佢即時開盒玩
Hiroakiming 發表於 14-7-2012 09:34 PM

哈哈, 哦兩句都值得啦, 可以訂到心頭好, 隻野仲咁正......我都即刻拆開玩呢~:)
thanks sharing.....
gazza1211 發表於 14-7-2012 09:39 PM

不用客氣呢.....:)
佢地運送時間好亂,無端端俾左驚喜你,好彩係屋企,唔係就弊!:50:
佢地運送時間好亂,無端端俾左驚喜你,好彩係屋企,唔係就弊!
Qoo 發表於 15-7-2012 11:42 AM

無錯呀, 好在之前聽其他ching講會係咁.....所以琴日都即刻返屋企等呢....我book晚上8-10佢都下午3,4點送嚟呀.....:26:
似乎好多C兄都book晚上8-10收件、我都係!但尋日下午3,4點就送黎。驚喜!
今次呢隻SRC鐵甲萬能俠Z - 惡魔人版都可以叫意外入手呢......事原因為呢隻40週年魂shop限定嘅惡魔人版 ...
ray文 發表於 14-7-2012 08:16 PM

唔配埋weapon set玩下:58:
Ray 文兄又有新野玩喇
唔配埋weapon set玩下
iamfinethankuuu 發表於 15-7-2012 04:31 PM

好似唔係咁啱色wor.....:34:
Ray 文兄又有新野玩喇
cybster 發表於 15-7-2012 05:55 PM

係呀正樹兄.....琴日新鮮運到.....:43:
似乎好多C兄都book晚上8-10收件、我都係!但尋日下午3,4點就送黎。驚喜!
魔域戰士 發表於 15-7-2012 04:24 PM

可能原先個個都諗住放咗工返屋企等玩具嘛.....點知比人嚟個突襲....有驚喜囉....:34:
鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版真係好正,不過後追就要X2價錢了...
所以鐵甲萬能俠 Z - 惡魔人版已成為SR合金 ...
圭圭圭 發表於 14-7-2012 08:48 PM

第二貴神物~~~????
第一貴神物係SKL定係輪島呀~~~????:?