Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]...亞版GX-61大王者...(多圖load好耐...又劣影...可以不入)

咪就係掉晒d模型買番晒d火L番黎之後囉!!!
仲買丫嗱!!
你就掉掉掉!!!
我就表表表 ...
sundaydriver 發表於 17-7-2012 12:36 PM

亞嫂,你上次明明話臭B玩火車好過玩周賓,玩周賓又好過玩玩具格!:38:

點解今日又唔同左講法既?:36:
唔通真係摺 ? 轉出 DX 超合金比富豪,有錢有地方。SR 比平民 ? 合金魂市場定位過時?
唔怪得 EVOLUTION TOY 合金出宇宙魔龍,金剛飛天鑽,鐵人28太陽勇者,想取代呢個市場。gantz414 發表於 13-7-2012 11:30 AM

EVOLUTION TOY野, 定價一D都唔平民, 隻新JEEG貴過大王者的
http://evolution-toy.com/da/03jeeg01.html
亞嫂,你上次明明話臭B玩火車好過玩周賓,玩周賓又好過玩玩具格!

點解今日又唔同左講法既 ...
常威 發表於 17-7-2012 12:42 PM

我唔知你哩d說話响邊度聽番黎喎。。。:67:
咪住先!你講緊邊個阿嫂呀!!!
我唔知你哩d說話响邊度聽番黎喎。。。
sundaydriver 發表於 17-7-2012 12:46 PM

你吖嗎!你唔係亞嫂個分身咩?:Q
果隻出時入左唔夠三個月我就頂唔住放鬼左 la
bbf1125 發表於 17-7-2012 11:27 AM

唔好理, 隻野而家又炒到上天:ar:
頭像被屏蔽
我唔知你哩d說話响邊度聽番黎喎。。。
sundaydriver 發表於 17-7-2012 12:46 PM

你是另外一個真心喜歡他(臭B)的玩家!:71:
你是另外一個真心喜歡他(臭B)的玩家!
常威 發表於 17-7-2012 01:41 PM

你夠是另外一個真心膠的套弄家:71:
我只是一位是咁的膠派八L齋。:78:
各花入各眼.........:78:樓主好波:DD
我只是一位是咁的膠派八L齋。
sundaydriver 發表於 17-7-2012 02:07 PM

Warmblood 發表於 1-8-2012 03:28 PM

你想到哪裡了?我是想說八個LOVER的齋戀愛專家。。。:78:
(L乃指LOVER,如想起其他不文字眼,實屬不幸)
你想到哪裡了?我是想說八個LOVER的齋戀愛專家。。。
(L乃指LOVER,如想起其他不文字眼,實屬不 ...
sundaydriver 發表於 1-8-2012 03:35 PM

Sundaydriver 唔該你學下人點做LOVER啦,人地warmblood 咁靚仔,你就咁 X 七!!
我想請問,在141.襟.... 有人咁做,你支棍有咩感受呢? :blame: