Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]...亞版GX-61大王者...(多圖load好耐...又劣影...可以不入)

夠鐘!!88 :43:
比你地搞到我都想買返隻玩:63:
好正好正真係正,估吾到又相又link 好鬼毒, 最衰尼排菜數太多..忍忍先:80:
:77:入黎支持 B 哥先

跟住就係抽水時間嘞

P.S. 其實今次大王者做得好有誠意,衰在人氣低,實非戰之罪
如果講泰坦3~~~我反而覺得冇大王者咁好~~~主要係果個簡單複雜化變形系統~~~攪到條腰都唔郁得~~~最滿意反而係佢架車仔~~~~:35:

不過大王者D色就膠左D~~~上色都係近期Bandai最要面對既問題~~~sdx qc唔得~~~robot魂驚爆隻猛毒又係咁~~~:42:
真係鐘意呢隻既而家個價其實真係值既

999呢d價就算俾你知道都未必買到啦

好似新v型有排特價7-8魚, 無乜人買到, 買唔到個d死等, 而家唔知會唔會好後悔:(
如果講泰坦3~~~我反而覺得冇大王者咁好~~~主要係果個簡單複雜化變形系統~~~攪到條腰都唔郁得~~~最滿意反而係 ...
黑色三連敗 發表於 13-7-2012 08:53 AM

佢將上色既心機精力用晒去龍王丸度, 無計喎, 其實大王者始終都係上色問題, 唔明點解唔金屬番少少, 千幾蚊野你加少少閃粉都唔係難丫, 所以我都估好大機會再出 GX-61M (metallic), 鑿多一筆
佢將上色既心機精力用晒去龍王丸度, 無計喎, 其實大王者始終都係上色問題, 唔明點解唔金屬番少少, 千幾蚊 ...
kinis 發表於 13-7-2012 10:00 AM

其實加閃粉作用都不大的, 飛影隻黑獅子都有加閃粉, 出黎都係俾人狂插佢膠

大帝由於變形簡單, 所以對腳可以加d電鍍無咁膠, 但大王者咁複雜既變形如果加電鍍都應該好快甩哂
頭像被屏蔽
:(我就覺得比上年魂展果隻sample靚好多......
回復 69# gantz414

我覺得呢隻灰色真係令成隻野膠哂........
佢將上色既心機精力用晒去龍王丸度, 無計喎, 其實大王者始終都係上色問題, 唔明點解唔金屬番少少, 千幾蚊 ...
kinis 發表於 13-7-2012 10:00 AM

我覺得佢d灰色用番金屬色會好好多~~~:35: 隻野賣得咁差應該唔會再改版~~~而家可能連合金魂條線都摺埋~~~:79:
我就覺得比上年魂展果隻sample靚好多......
Warmblood 發表於 13-7-2012 10:25

我同你一樣非常滿意 :$
我覺得佢d灰色用番金屬色會好好多~~~ 隻野賣得咁差應該唔會再改版~~~而家可能連合金魂條線都摺埋~~ ...
黑色三連敗 發表於 13-7-2012 10:32 AM

我都覺佢會摺超合金魂條line
好彩臨終前出埋大帝同金毛
15機要搞老外廠出
百獸王/光速電神成永久怨念了:79:
我都覺佢會摺超合金魂條line
好彩臨終前出埋大帝同金毛
15機要搞老外廠出
百獸王/光速電神成永久怨念 ...
fatcheong 發表於 13-7-2012 10:35 AM

百獸王好彩我都有老外~~~:79:

不過光速電神就~~~~~:help: 鬼咩~~~robot魂d膠野~~~咁好賣~~~合金魂又要設計又合金~~~仲要銷量麻麻~~~唔摺就有鬼囉~~~~:unhappy:

其實我仲有好多隻想佢出~~~而家冇啦~~~:help: