Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]...亞版GX-61大王者...(多圖load好耐...又劣影...可以不入)

我都覺佢會摺超合金魂條line
好彩臨終前出埋大帝同金毛
15機要搞老外廠出
百獸王/光速電神成永久怨念 ...
fatcheong 發表於 13-7-2012 10:35 AM

百獸王都仲可以匉2~3年前隻膠膠野頂當.......光速電神真係永久怨念:help:
百獸王好彩我都有老外~~~

不過光速電神就~~~~~ 鬼咩~~~robot魂d膠野~~~咁好賣~~~合金魂又 ...
黑色三連敗 發表於 13-7-2012 10:39 AM

百獸王老外個隻睇得唔玩得, 我寧願買返舊台版, 有回憶可粗玩:31:
光速電神無勒:$笨大做乜唔出埋佢:$
百獸王都仲可以匉2~3年前隻膠膠野頂當.......光速電神真係永久怨念
Warmblood 發表於 13-7-2012 10:40 AM

機械人用膠野始終無味道, 我一直都等緊笨大圓我心願, 點知到我圓寂都無機會:die:
百獸王老外個隻睇得唔玩得, 我寧願買返舊台版, 有回憶可粗玩
光速電神無勒笨大做乜唔出埋佢
fatcheong 發表於 13-7-2012 10:52 AM

百獸王我都係display咋~~~不過今時今日~~~d手手腳腳應該好似6神咁收得埋~~~:die:

可能光速電神人氣唔夠~~~投票冇佢份就知 :30:
其實加閃粉作用都不大的, 飛影隻黑獅子都有加閃粉, 出黎都係俾人狂插佢膠

大帝由於變形簡單, 所以對 ...
fatcheong 發表於 13-7-2012 10:06 AM

其實,有沒有神人把大王者重新上色呢!!(我記得之前金毛有很多神人。)
百獸王我都係display咋~~~不過今時今日~~~d手手腳腳應該好似6神咁收得埋~~~

可能光速電神人氣唔 ...
黑色三連敗 發表於 13-7-2012 11:10 AM

其實有得display都好過我乜都無既:56:
光速電神係我最喜愛既機械人之一:53:
其實,有沒有神人把大王者重新上色呢!!(我記得之前金毛有很多神人。)
gazza1211 發表於 13-7-2012 11:11 AM

香港真係人氣不足, 買得既都未必有回憶, 無回憶點會咁好心機再上色:(
頭像被屏蔽
其實有得display都好過我乜都無既
光速電神係我最喜愛既機械人之一
fatcheong 發表於 13-7-2012 11:19 AM

其實百獸王都上過基戰~~~唔出真可惜 :55:

光速電神其實好多人都鍾意~~~不過冇版權又人氣不足~~~希望渺茫 :79:
gazza1211 發表於 13-7-2012 11:11 AM

俾錢正樹兄幫手有機會~~~~:he: 不過個價可能仲貴過隻大王者~~~:no:
樓主D相影得好靚, 有心機:71:
我都攞左成個星期, 岩岩先開黎玩, 開頭睇都幾膠, 但望望下又幾靚, 每一隻都好大隻, 同普通單隻合金魂差唔多咁大隻, 三隻分開擺都唔會失禮, 配埋 weapon 都幾正, 得閒先玩合體, 咁既價錢幾抵玩, 有驚喜:handshake: 希望仲會出 gx 62 啦, 仲想要 G7架:help:
機械人用膠野始終無味道, 我一直都等緊笨大圓我心願, 點知到我圓寂都無機會
fatcheong 發表於 13-7-2012 10:54 AM

百獸王都有出合金版啊, 其實係出左合金版之後先再出膠版
樓主D相影得好靚, 有心機
我都攞左成個星期, 岩岩先開黎玩, 開頭睇都幾膠, 但望望下又幾靚, 每一 ...
Mo.P 發表於 17-7-2012 12:20 AM

我都想要G7,記得幾歲的時候,下面幾塊錢一盒。

百獸王都有出合金版啊, 其實係出左合金版之後先再出膠版
Mo.P 發表於 17-7-2012 12:24 AM

美國廠個隻合金得個睇字
幾年前1隻金牛我都無意欲入手:(
我都想要G7,記得幾歲的時候,下面幾塊錢一盒。
gazza1211 發表於 17-7-2012 09:52 AM

唔知$5.2定$5.4吖嗎!青島既機體我實唔齊set既!

估唔到依家就要幾千銀!