Toysdaily 玩具日報

查看: 11355|回復: 37

[其他] 點解HT唔出哈利波特系列??

造型靚, 角色多, FANS又多, 我覺得出應該好多人訂><
之前M記好似出過一隻, 但我覺得出得唔靚, 如果HT出哂我一定訂!!!
頭像被屏蔽
出佛地魔吧,換套老西可cosplay盛志文
咪係囉,咁都唔出!佢出幾多我買幾多!外國必超熱賣
回復 4# BigOil
同意!!!!!!!!!!
出 哈利實好
因為我一隻都唔會訂
咁又可以慳好多時間 ! 唔洗個個月比訂都比死  :shiny:
出 哈利實好
因為我一隻都唔會訂
咁又可以慳好多時間 ! 唔洗個個月比訂都比死
ryantsang84 發表於 11-7-2012 07:07 PM

你見過ht同時期只出一個系列? 你決定以玩12",唔再上Td同兆萬先好講啦!睇你都係買到停唔到果仲!
如果係咁, 不如魔戒先啦, 可能係我偏見,中古騎士、精靈、矮人族、半獸人/魔人,完全開啟了今天MMORPG的先河和框架,我好魔戒百倍有多! 就係武器都有排出! :34:
回復 8# darknight
魔戒都好, 唔好多數都係漫畫英雄.....

回復 7# BigOil

你都腎腎地,睇? 你憑咩睇? 你係咩 ?你又知我係咁比訂?多舊魚
你又知我一定個個系列都訂  ?
我夠睇你係白目!
I want Dumbledore and Snape.

The Medicom Harry is horrible :70:
盛智文、校長、石卜卜、海格、三主角、露娜、馬份.....已經9隻,重可以一模多用
我想問下
有幾多中年男士係真心鍾意哈你波波?
HT野我估25-45&#22021;人消費最多所以咁問....

我個人&#22175;講覺得悶到&#30611;著....例如:兩條友&#25886;支樹枝指來指去唔知做咩...
(個人意見)
除左妙麗其他0興趣,講完∼
agree Lord of the Ring is better