Toysdaily 玩具日報

[其他] 點解HT唔出哈利波特系列??

我想問下
有幾多中年男士係真心鍾意哈你波波?
HT野我估25-45嘅人消費最多所以咁問....

我個人&# ...
the_crow 發表於 11-7-2012 09:48 PM

我就覺得 如果佢出哈利波特可以吸引到新客
    可能香港既中年男士少fans , 但係外國應該都唔少
    由其係佢少出 fiuger 而且出親都好似整容失敗咁 :69:
如果為男士設想, 清一色大手筆投資改良女體啦, 你睇black widow 生完仔都大把麻luck佬hou~ :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
外國其實"主要"都係小朋友同師奶鍾意姐下哇...?
小朋友唔夠錢,師奶唔會買到咁貴....
咁....賣比邊個.....?
出就好:71::71::71:
當然係大人買比小朋友 :DD

而且有腐女買都唔出奇 :DD
如果係咁, 不如魔戒先啦, 可能係我偏見,中古騎士、精靈、矮人族、半獸人/魔人,完全開啟了今天MMORPG的先河 ...
darknight 發表於 11-7-2012 07:48 PM

出呢set的話,,,
fans 都幾大獲,,,,,:30:
出妙麗植髮我會買
fannyabc128 發表於 11-7-2012 06:10 PM

出妙麗就OK了,其他咩波特吾洗出都得:73:
出佛地魔吧,換套老西可cosplay盛志文
twinsenckw 發表於 11-7-2012 06:13 PM

方間有個佛地魔頭都做得不錯呀!好像二百吾洗。
如果為男士設想, 清一色大手筆投資改良女體啦, 你睇black widow 生完仔都大把麻luck佬hou~ :34 ...
darknight 發表於 11-7-2012 10:41 PM

如果出女角的話,我個人好LIKE神奇買俠條女:46:
樣靚身材正:46:
其實ht老闆應該只係喜歡科幻電影,奇幻作品不對佢胃口。此外,佢好叻做配件,科技作品佢發揮得好啲。
回復  BigOil

你都腎腎地,睇? 你憑咩睇? 你係咩 ?你又知我係咁比訂?多舊魚
你又知我一定個個系 ...
ryantsang84 發表於 11-7-2012 08:31 PM

師兄咪理佢啦...呢條友講D野不嬲有見地...你剩係睇佢估HT成本要8成仲叫人開估就知佢咩料啦...
回復 26# GTO
:30: 原來佢有病嫁! TKS TKS 師兄提點 :77:
師兄咪理佢啦...呢條友講D野不嬲有見地...你剩係睇佢估HT成本要8成仲叫人開估就知佢咩料啦...
GTO 發表於 12-7-2012 12:28 AM

又係d癲ge小氣種,九唔答八ge報仇部隊!共入嚟鬧交!香港有lee d人真係.....:72:
出波巴洞條女:73:
出波巴洞條女
liverpool_chu 發表於 12-7-2012 05:48 AM

淺黃色頭髮果個?係咪叫露娜?