Toysdaily 玩具日報

查看: 12273|回復: 46

[分享討論] 溫馨提示: 給想訂動漫版的vip大大

自己訂了, 未訂的vip大大........................

1) 一定要vip親身去訂, ht那邊絕不接受"受權信", 一定要親自走一次..........................

2) 星期五之前去訂的vip一定有, 但........................ 請早一點去, 因為晚上很多人排隊, 仲有好多仲訂緊batman的大大, 如太晏去, 佢地會截龍同派籌, 有籌有得訂, 冇籌就vip都冇情講.......

3) 取貨日子三選一, 可以叫朋友代取, 即係取貨就認單唔認人, 唔使vip卡及"受權信", 而相信取貨日子先訂先選, 如果爆左六,日, 最後可能淨反星期五................. 咁就煩.....................

題外話, 動漫版好多人訂, 亦仲有好多人訂緊batman, joker已截, 未訂batman 的大大快手la~ 因為日日都排隊, 如果諗住等小d人先訂, 到時可能已經.........................
what happens to guys holding multiple VIP cards today ?? :58:
停左joker 19日就cut左?
頭像被屏蔽
回復 4# AL986S 希望Batman可以破佢記錄/_\

今晚我排5至60人,都搞左粒幾兩粒鐘

如果其他vip大大,都係諗住遲d星期五冇咩人先去訂,咁就••••••••••••••••••••

太多人就截龍同派籌,派唔到就冇仇報,所以最好日間去訂

七點排到八半先走得…………關心下小職員話熱到甘,點頂?佢話忙完你地vip,跟住即忙non-vip。。。。有機星期五截,星期六公布。。。。。

小道消息,聽過就算。。。
笑話一則。不停有阿毛、阿伯、操流利普通話行埋黎問人問甘多人排,排咩。。。係咪買電話,電腦,免費派咩。。。

我話排居英權,排到仲要比錢,跟住仲要抽先知有無。。。
Ching 你係唔係3個男人係到排隊吹緊水個個:34:
I spent 1.5 hrs also, so I guess 1.5hrs is average........
so HT should manage better like spread products better in timeline la.....
我lunch time之後去,40分鍾攪掂。
不過排隊聽到有人吹水,關於邊隻賺、邊隻蝕、即放有得賺,講到炒股票咁,唉~~~~:42:
請問佢地點check係米vip本人?thx
回復 11# fof

身分證
請問佢地點check係米vip本人?thx
fof 發表於 11-7-2012 12:46 AM

出示vip card, 如果比錢用credit card, 就可以對到個名, 但如果比現金, 就有機會要求睇id card.
我呢兩年訂果d特別版都係咁.

當然, 唔同人做可能又唔同..............................
回復 13# 小甜甜

thx a lot :)
回復 13# 小甜甜

Thanks for your advice. :77: