Toysdaily 玩具日報

[分享討論] war machine 換電問題

剛拿了隻vip版...一換頸後的電池...同之前原色個隻一樣..個粒羅絲..點整都一定滑晒牙..最慘..呢隻vip版..唔知可唔可以拿去即換..定要等佢拿番廠攪....明天打去問吓...如果要拿番廠.我就唔想換了..有無大大.試過滑左牙..都有辨法開到...當然唔駛整爛隻野個蓋...
我隻普通版都係咁...
我個隻直頭無頸tim la !!btw我先前隻war machine拎羅絲個時(本身都滑滑地牙)要隊到好實先可以拎到,我好彩定真係work就唔知啦
下次記往要用00号鑼絲批, 我上次隻原祖War machine求HT幫忙相同的problem, 佢地回廠同我爆開, 個cover近鑼絲位最後裂咗, 但okay因為很難看到, HT比粒新鑼絲過我, problem solved!

因為過了14天, 現在消失了的高佬黑面神第一次時叫我食自己.  要第二次問位友善d的員工才幫手...
滑牙是老问题了。。。我是用电动手钻把螺丝钻掉了。。一劳永逸,而且契合度很紧,不用螺丝也不会掉下来

不过还是要说这QC实在。。哎∼∼
頭像被屏蔽