Toysdaily 玩具日報

查看: 7692|回復: 24

[分享討論] 終於入左第1隻enterbay堅叔公仔

本身對eb出d公仔無愛..但今次見到是堅叔.真係忍唔住走左去買...我2點半去到竟見到有人龍....我估eb會出現人龍..應該好少見..雖然我唔係成日去..最後3點半先買到....好多大大都講個靚靚售貨員態度一流..今日一見..真係無讚錯..係我前面..有個外國遊客..佢足足.同佢攪左3至4個字..完全有問必答...笑容親切..雖然我等到火火地..但見到佢既服務態度..算了..皆因成間店估唔到就真係得佢一個...負責晒..另外只有一個阿姐負責間中補貨..到我買時..佢都係好有耐心咁同我講點樣買法..真係唔錯...ht真係要學吓....因我fd是vip會員..加上仲有一張100蚊既優惠..我買了2個body連佢送既衫..都是505攪掂..真係扺玩...下過如果有大大想買..買完時..即場check d衫好d...因我個件是爛的..即時入去換番..唔駛到時行多次..同埋實物個樣真係唔錯..同官圖差唔多...另我開始對eb有少少改觀
that's very good~~~~~~~~
唔知係咪會高過ht隻小龍呢:35:
死, 星期一先去有無貨呢?
聽日都去入隻先:66:
係咪RM5 吾岩著套衫?
想睇相大大:63::63:
楼主照片呢。。。。。 只见文,不见相。
樓主,可唔可以映幾張相,最好包埋開盒相,我好想知有乜嘢配件,特別係有無钀爪。
正倒無朋友!有買貴無買錯,重要價錢一D都唔貴。正!
得一個sale..家庭式生意?
我今日都買左,終於感受到咩叫good service了:$
有興趣想入 不過我想要配韓先生件衫就難D
補回手機相

衫褲鞋襪仲末穿上去..今晚夜d先攪...
個頭好正
但個膊頭好似 太A 了

都係個句~
EB 有進步了~~~