Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Kids Logic - Shurato action figure 天空戰記

唔可以變車WO.....
一)側身圖見到個比例的確有原著既味道

二) 大家留意張圖個人偶"格啦底"既甲位...有一條"疑似可動位"既接合線, 睇黎應該係件甲可除落黎既用途呢...
值得留意…………
A-Club,
係我成長中最重要的書呀!

PS. 唔知A-Club封面佬依家點呢?佢畫的封面圖真係超正!! ...
鴨仔 發表於 11-7-2012 02:27 PM

金色甲係咩黎嫁?
金色甲係咩黎嫁?
kyostanley 發表於 11-7-2012 08:54 PM

金色甲係打最後大佬前主角先去修行先同化到, 不過出場時間唔算好多...
:handshake: 天空戰記~~又一佳作啊
十分期待,不知比例如何.
最想集齊八部眾,但這麼久好像未見過有出齊八部眾的玩具
四天王卻是出過不少,
四驅車也是經典,只是那時不愛四驅,沒有入....現在想起也有點可惜
後來遇到下面四隻,雖則是手辦,但卻是很型仔的....遺憾也是沒有齊腳......
正呀,終於出啦!!!
快D出多D相啦!
正呀~細個時都有睇~
我記得佢大叫"阿修羅鎖雲加"!!(唔係阿仙奴個雲加)
我要 夜叉王 阿凱:43:

我在等....超音戰士  :56:

我在等....超音戰士
roy188 發表於 12-7-2012 06:10 AM

Ching 我都好鍾意超音戰士~~~~~~~~~:35:
以前係幾鍾意呢套~~~:handshake:

修羅特成日同夜x王講~~~快d變番溫柔既您~~~~:x

8部眾可能有機出晒~~~:? 套甲可脫~~~:58:
以前係幾鍾意呢套~~~

修羅特成日同夜x王講~~~快d變番溫柔既您~~~~

8部眾可能有機出晒~~ ...
黑色三連敗 發表於 12-7-2012 08:47

....................... "修羅特成日同夜x王講~~~快d變番溫柔既您~~~~" my gayda must be still undevloped XD I ouldn't recall such yaoi/BL/gay script from the show XD But I do remember both of them are naked in the final battle, lol
金色甲係打最後大佬前主角先去修行先同化到, 不過出場時間唔算好多...
chachacha79 發表於 11-7-2012 10:01 PM

竼天戰甲,不過比最後大佬吐糟連竼天自已都不夠佢打得件甲點打得倒我:DD