Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Kids Logic - Shurato action figure 天空戰記

I love this animate when i was a kid
死火。。。又一童年回憶。。。又中
如果好似鎧傳成千蚊隻就拜拜啦

五魚都仲可以考慮一下

不過有多d實物圖先
如果好似鎧傳成千蚊隻就拜拜啦

五魚都仲可以考慮一下

不過有多d實物圖先
SanOne 發表於 10-7-2012 11:44 PM

忘同﹗同樣地,如果係好似星矢咁樣著上身就好了,如果係FIGURE既話,我就只係CD-ROM了…
不超過$500就會考慮,因為我都有睇呀﹗
早排先追完~~~
您的jj長度不符合要求。
那是屬於任何日系動漫英雄、機械人、幪面超人、超級戰隊及其他特攝?...唔多識..想得個知字:77:
有冇得變四驅車既? 有得踩滑板會開心d~
oh my god!!!!! I love this cartoon so much ga!!!!  Before I always rent LD watch ga!!
天空戰記對應商品好少今次系絶對不可以錯過
action figure ? 我要裝著~!
聖鬥士紫龍 發表於 10-7-2012 10:45 PM

我唔介意無得除甲,起碼唔會好似聖鬥士咁一路玩一路甩:42:反正著左除左頭盔有幾可除
好正呀!!童年回憶返晒黎:75:
回復 37# 老文

http://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E ... A%E6%88%B0%E8%A8%98

其實本片的內容是有關印度(定泰國?)的神祗,有曼陀羅、濕婆等等的神祗,最初我以為係講中國既十二生肖架﹗因為有虎、豬、龍等等既戰甲,不過我又覺得古怪,點解唔係十二個既?點解會有隻係「鷹」黎既?原來係印度0個邊既野黎既,當年都算係幾出名,不過當然唔夠星矢同鎧傳比啦,可能因為唔係日本既故事,所以無咩多人留意啦,又因為以前0係atv度晚上播放既,更加上係80年代時播,都因此而家少人知吧…
回復 43# 多其

明白...謝大大解釋...:71::77:
i need all 八部眾!!!!
eddie.chu 發表於 10-7-2012 09:53 PM

我想若果產銷售好的話,好大可能仲會開發埋[創造神戰甲]'[創造神黑暗戰甲]!

還有敵方[毀滅神-施華]屬下的[十二羅帝]----雷帝' 火帝 '日帝 '冥帝 '地帝 '月帝; [獸牙三人眾]----不動明王' 降三世明王'  軍荼利明王

........................................熱切期侍中!!!
未睇過 但睇張相真係好有霸氣