Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Kids Logic - Shurato action figure 天空戰記

等睇報告先決定............:o
此品動畫在香港播出前,在下喺模型舖見到有相關模型出售,一見便喜歡,盔甲比星矢仲靚,可惜當年學生仔冇錢買,實屬在下人生的一大憾事。如今難得有成品產品推出,見過樣版有魂Spec咁嘅質素,唔諗咁多,去馬,不過可惜冇現貨,後悔冇訂到,,,{:2_314:}
如出晒八隻就好了, 其實唔難,隻隻聖衣型都一樣,同一個模改下個款就得
夜叉同加留羅最正
payton20 發表於 22-5-2014 11:05 AM

我真係唔覺隻隻差唔多樣………
oaoa 發表於 22-5-2014 06:01 PM

:71::71::71:
oaoa 發表於 22-5-2014 06:01 PM

佢係話變成"四驅車殼"果個形態變法
究竟多唔多人訂????????? 如果平我都想入
話晒童年3大裝甲動漫, 聖鬥士 / 鎧傳 / 天空
究竟多唔多人訂????????? 如果平我都想入
話晒童年3大裝甲動漫, 聖鬥士 / 鎧傳 / 天空
denniskwong 發表於 22-5-2014 09:14 PM

師兄,出面仲未有現貨賣,有,貴我都入呀!{:2_320:}
頭像被屏蔽
師兄,出面仲未有現貨賣,有,貴我都入呀!
白少一 發表於 23-5-2014 12:46 AM

不過6百幾係幾貴. 好像冇得脫聖衣的?
不過6百幾係幾貴. 好像冇得脫聖衣的?
denniskwong 發表於 23-5-2014 05:28 PM

師兄,呢隻同Bandai嗰隻Armor plus鎧傳差唔多,聖衣可拆開變成飛行器的。
師兄,呢隻同Bandai嗰隻Armor plus鎧傳差唔多,聖衣可拆開變成飛行器的。
白少一 發表於 24-5-2014 09:18 AM

thanks for information
不過面相真係仲有好大改善空間, 睇落好唔似...
PIC FROM FL FACEBOOK
鋒利點, 睇黎隻野好多吉手位