Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Kids Logic - Shurato action figure 天空戰記

昨晚行過見到好似6xx 有興趣都先去笑萬3/f 睇左實物先決家
KEUNG710 發表於 27-11-2013 03:33 PM

6XX:Q
等蒸粉出跳價先考慮!

看外國網價US84
http://www.angolz.com/store/shur ... ction-figurine.html
追左D post 真係覺得依家D 買家有D 脫離現實?
diecast 要求2xx? 佢既設定用星矢 差不多, 但星矢有超大量買家分攤成本,
呢款咁既野, 客戶1/100 都唔知有無,  如果定價2xx , 賣1000隻? 夠唔夠cover 開模費?
6xx 我覺得是合理價, 只係我沒有興趣買only
精粉開訂:樂易玲.....
有愛都要認真考慮....
精粉開訂:樂易玲.....
有愛都要認真考慮....
ben167 發表於 7-12-2013 07:47 PM

有愛還有愛,最重要希望生產商不會拿隻"變形金剛"版的修羅王來騙各大玩家以為這貨是一隻近似神話裝著形,直到現在生產商都無貼過任何素体相!所以隻修羅王最後生產出來是一隻"變形金剛"!
頭像被屏蔽
我想買,如果三舊水,好似有睇過,所以有好感,值唔值我唔知,不過呢個價有好多選擇
已發貨 {:1_208:}
足足遲左兩個月⋯真好野
bandai出神話出到死下死下咁,又唔出呢個係列-天空戰紀。

其實仲可以出超音戰士等裝甲玩具,係要出星矢。:38:
bandai出神話出到死下死下咁,又唔出呢個係列-天空戰紀。

其實仲可以出超音戰士等裝甲玩具,係要出星矢。 ...
馬仔 發表於 22-5-2014 08:29 AM

超音戰士 拉臣係咪重係Sega 果度?

如果出到佢出幾多我都入 :D

其實仲可以出超音戰士等裝甲玩具,係要出星矢。 ...
馬仔 發表於 22-5-2014 08:29 AM

版權問題嘛~
請問邊度有現貨發售?兆萬熱血童盟只派訂購客only........
質素如何先:67:...............
如出晒八隻就好了, 其實唔難,隻隻聖衣型都一樣,同一個模改下個款就得
夜叉同加留羅最正
頭像被屏蔽