Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.110~~~扭轉命運的占卜師~~~Raia

難得它眼罩部分的紅色算是塗得不錯呢~果然是為了打倒肥姑媽而生的SHF?

個人感覺連同契約獸一起推出也 ...
手榴蛋包飯 發表於 12-7-2012 02:14 PM

如果根據裝著 & 裝著EX ( 或RM ) 的比例 + DARK WING 做例子的話

魔鬼魚會好大隻呀...
我諗有兩隻成人手板咁大...
犀牛就仲巨型 !
裝著 EX 果隻已經巨型過現時 SHF 好多
我諗獸帝如果真係三隻為一 PACK... 應該好貴..........
如果根據裝著 & 裝著EX ( 或RM ) 的比例 + DARK WING 做例子的話

魔鬼魚會好大隻呀...
我諗有兩隻成人 ...
玩具 發表於 12-7-2012 03:44 PM

原來如此?
這麼一來獸帝應該會分開推出魂限吧...
some 大既post 支持支持
看來笨大打算把其他契約獸魂限
vasaga 發表於 11-7-2012 10:24 AM
THX vasaga 兄支持~~~~~:)以後的契約獸是魂限已經是事實了~~~~:o
看完你個POST有些想入...............
wing0boy 發表於 11-7-2012 10:29 AM
就這樣決定吧 wingsir~~~~~~~~~~:DD
難得它眼罩部分的紅色算是塗得不錯呢~果然是為了打倒肥姑媽而生的SHF?

個人感覺連同契約獸一起推出也 ...
手榴蛋包飯 發表於 12-7-2012 02:14 PM
嗯~~~~~為了打倒 figma~~~~搵到幾乎無得還擊咁滯~~~~~:x不過若出到花夢~~~乎係 figma 女性身型略勝~~~~~:)

魔鬼魚會好大隻呀...
我諗有兩隻成人 ...
玩具 發表於 12-7-2012 03:44 PM
我覺得生產山黎GE玩具契約獸無咩邊隻跟到劇中CG 怪獸比例~~~~:cool:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~~:77: 小弟現身在日本~~~~呢面 Stronger 要星期六先會公開發售~~~~無香港咁好可以偷步~~~~唯有睇住各位啲相先啦~~~~~:)
其實這款作工還是不錯的,可惜在眾多騎士對比下終無法脫穎而出~~