Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.110~~~扭轉命運的占卜師~~~Raia

Raia真係一個好型仔嘅人物:35:
今次都出得幾靚仔:71:
十卜:):)
呢隻今日都剛剛入左手:78:
唔覺唔覺龍騎系列都出左5隻了,諗係黎緊d契約獸之路就..........:die:
原本對呢隻矛興趣,睇完some大包交又想入返:80:謝some大精致報告:71:
some大:71:
龍騎係一條大Line,自己都系決定儲埋新生就算:60:
支持Some大既Raia靚相;)
Raia係喺13個拉打中較吸引到我既,鮮艷既粉紅色俾到一份新鮮感我~~
leo_yamtszfung 發表於 8-7-2012 01:46 PM
THX leo 兄支持~~~~~:)除咗外型算OK 外~~~~手塚悲情故事亦係一個多人鍾意GE原因~~~:78:
可惜 本身design問題我覺得好樣衰=-=’
龍騎入面 買完兩隻主角加鐵兵後 我已經收工等限定生存form
果汁先生 發表於 8-7-2012 01:56 PM
講樣佢都算可以了~~~~變色龍同山羊好似重差啲添~~~~:(
THX leo 兄支持~~~~~除咗外型算OK 外~~~~手塚悲情故事亦係一個多人鍾意GE原因~~~
講樣佢都算可 ...
Somebody_Ex 發表於 8-7-2012 06:10 PM

變色龍個樣夠晒獵奇=-=’
不過山羊我覺得好有特色 膝位有個樣係度XD
Support!~龍騎SHF出到第5隻,素體看上去已有點悶,但勝在每隻都有特色,有買佢既理由!
EricBanana 發表於 8-7-2012 01:57 PM
除咗外型~~~最大特色莫過於人人性恪都唔同~~~造成一個成人向GE拉打故事~~~~:)
support some兄

另一誤中sad貨人仕報到
因為睇左first同next先,擺脫唔到高野係二號既感覺。 ...
big9kan 發表於 8-7-2012 02:05 PM
big9kan 兄又係中咗 sad 貨~~~~:cool: 最近一次睇到高野八諴係响牙狼第六集~~~~:)
十卜some大~
唔知笨大會唔會'順手'出埋生存form既raia
個隻都好型:71:
回復 12# Somebody_Ex

慢慢追都唔係問題嘅:78:
睇完當買咗...........
msz006_ver.ka 發表於 8-7-2012 02:12 PM
又係咁啦 msz006 兄~~~~~~:DD
我就認為 Raia 應該要送多個龍頭 + SURVIVE 卡~
話時話犀牛限定好似就出
我諗就黎會公佈合體獸架喇
THAN ...
玩具 發表於 8-7-2012 02:37 PM
認同送多個龍頭會抵玩啲~~~~:71: 呢個月會出埋堅甲~~~~編排堅甲出先應該係想鋪排獸帝推出消息呱~~~~:36:
Raia真係一個好型仔嘅人物
今次都出得幾靚仔
森記 發表於 8-7-2012 02:59 PM
Raia 算係好樣~~~:35:不過我呢隻係 sad 貨呢~~~~~:55:
十卜
呢隻今日都剛剛入左手
唔覺唔覺龍騎系列都出左5隻了,諗係黎緊d契約獸之路就..........:die ...
D@ZAce 發表於 8-7-2012 03:46 PM
THX 支持~~~~:77:D@ZAce 兄似乎會繼續龍之路喎~~~~祝大家好運吧~~~~:34:
多謝some大既分享:)
今次小弟好好彩,入咗
十卜some大:71:
隻raia仲未有時間入:(
希望8月魂展會有餘下既騎士展出啦~~:$
原本對呢隻矛興趣,睇完some大包交又想入返謝some大精致報告
samyeun 發表於 8-7-2012 05:40 PM
THX samyeun 兄支持~~~~~有興趣唔貴GE話不妨入番隻啦~~~~:)
some大
龍騎係一條大Line,自己都系決定儲埋新生就算
zero2443 發表於 8-7-2012 05:45 PM
係咁放棄啲契約獸呀~~~~都係一個明智決定~~~:)
剛也入手了...但皇蛇還未買哦><