Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.110~~~扭轉命運的占卜師~~~Raia

回復 45# Somebody_Ex

:sad:点解我近排只只都大问题
Support Some大~~
多謝 Some大 這隻 Raia 報告....因為真係好少人出 Raia report....

笨大近來的  ...
fktuen 發表於 9-7-2012 12:37 PM
THX fktuen 兄支持~~~~~:77:邊隻都好~~~有機會都想幫佢出番個介紹帖~~~~不過 W 之前好多隻都無做到~~~~:54:
Evil Whip有三個可動關節,好似唔多夠bor ^^
AJ 發表於 9-7-2012 12:59 PM
OK 架啦~~~~太多關節會比較容易甩開~~~~:)
感動師兄出raia report~
raia 我細個都好迷佢
真係好想快d出齊13隻;)
想要契約獸啊啊~~~
夾埋隻大魔鬼魚一齊玩..正呀...仲有鏡世畀車車...又係好好用
老文 發表於 9-7-2012 01:10 PM
裝著變身同R and M 呢班老朋友確係好好用~~~~:35:
回復  Somebody_Ex

点解我近排只只都大问题
kaikazemi 發表於 10-7-2012 07:25 AM
無咁黑仔呱~~~~~~~~~:44:
唔錯, 呢個龍崎系列算出得好有Heart....
回復 50# Somebody_Ex

:56:系啊Some大..可能S.H.Figuarts無事吧...蘿蔔魂好多都出事啊:26:
呢個角色設定得好好, 但超人個外觀唔夠出
some 大既post 支持支持:35:
看來笨大打算把其他契約獸魂限:31:
:time:看完你個POST有些想入...............:time:

点解我近排只只都大问题
kaikazemi 發表於 10-7-2012 07:25 AM
真係咁邪~~~~~~~~~~:Q
感動師兄出raia report~
raia 我細個都好迷佢
真係好想快d出齊13隻;)
鹿仔xd~ 發表於 10-7-2012 07:18 PM
十三隻出齊我估會係兩年內出晒~~~~:)
真係咁邪~~~~~~~~~~
十三隻出齊我估會係兩年內出晒~~~~
Somebody_Ex 發表於 11-7-2012 01:36 PM

希望佢出隻花夢好d,figma個隻,身型超靚
想要契約獸啊啊~~~
katoto 發表於 10-7-2012 07:41 PM
遲啲魂限應該會推出GE~~~~~:DD
唔錯, 呢個龍崎系列算出得好有Heart....
virtualman 發表於 11-7-2012 12:30 AM
最有 heart 係第一二隻~~~~賣晒大包抵食夾大件~~~~:73:不過而家已經開始要你畀番晒佢啦~~~~:67:

系啊Some大..可能S.H.Figuarts無事吧...蘿蔔魂好多都出事啊
kaikazemi 發表於 11-7-2012 07:13 AM
點會咁呢~~~~~~~~:cool:
呢個角色設定得好好, 但超人個外觀唔夠出
toy4jeff 發表於 11-7-2012 09:18 AM
最突出莫過於王蛇吧~~~~~~~~:DD
難得它眼罩部分的紅色算是塗得不錯呢~果然是為了打倒肥姑媽而生的SHF?:DD

個人感覺連同契約獸一起推出也可以的呀...evildiver又不是很巨型....:44: