Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: C-tong

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠派貨時間

香港魂shop所有嘢都冇得選日期,只有時間
玩具人生 發表於 7-7-2012 01:45 PM

我上網見有日期揀呀......唔知有冇用...:?
唔使改,13/7我揀咗 18:00-20:00 放工返去啱啱好收貨..
C-tong 發表於 7-7-2012 01:48 PM

但之前訂應該未有日期選擇wor....:(
唔係話13 號先開始shipping 咩?
開始shipping 後1-2 日到貨
最快都16號星期1 先有啦。。。
captaintam 發表於 7-7-2012 02:05 PM

我都諗緊....因為見網上選擇日期最快都要19號....:?
我都諗緊....因為見網上選擇日期最快都要19號....
ray文 發表於 7-7-2012 02:26 PM

13/7 係佢開始派貨0既日期開始shipping 後1-2 日到貨,你如果改時間會再遲啲先收到..如果你派貨嗰日派唔到比你,佢會幫你 keep 一個禮拜過咗一個禮拜會收多你 $ 65.
13/7 係佢開始派貨0既日期開始shipping 後1-2 日到貨,你如果改時間會再遲啲先收到..如果你 ...
C-tong 發表於 7-7-2012 02:34 PM

THX.....咁即係13號果一兩日會收到??:handshake:
THX.....咁即係13號果一兩日會收到??
ray文 發表於 7-7-2012 02:52 PM

13�7係星期五,星期六,日唔知派唔派貨,如果計工作日先派,可能要17�7先有